Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Katalog Alltraining pro rok 2021 – cyklistická dovolená na Mallorce, silniční a MTB kempy v ČR, příměstské tábory, sportovní diagnostika

Publikováno | Sdílet:

Katalog Alltraining pro rok 2021 – cyklistická dovolená na Mallorce, silniční a MTB kempy v ČR, příměstské tábory, sportovní diagnostika

Po roce jsme pro vás opět připravili novou, obsáhlejší a originálnější nabídku našich sportovních a rehabilitačních služeb pro maximální využití vašeho volného času. Koncepčně jsou služby připraveny tak, aby obsáhly všechny věkové i výkonnostní skupiny od naprostých začátečníků až po vrcholové sportovce.

REZERVACE KOL BMC, COLNAGO A UBYTOVÁNÍ

Pro lepší orientaci a snazší výběr našich služeb jsme opět připravili katalog, ve kterém si snadno najdete akci, odkud si odvezete mnoho nevšedních zážitků, rozšíříte obzory díky odborným přednáškám, užijete mnoho legrace, pohody a fyzického vyžití.

Nově jsme se rozhodli podpořit mladé jezdce do 25 let z řad studentů a držitelů licence Českého svazu cyklistiky.Novinkou jsou také skupinové slevy za získání nových účastníků.

Sportujte s námi chytře, samostatně či s celou rodinou a bavte se sportem naplno! Pročtěte si naši nabídku, připomeňte si chvíle plné zážitků a bavte se s námi sportem každý den!

REZERVACE termínů cyklistických kempů na Mallorce
Naší doménou jsou tréninkové kempy na španělské Mallorce, kde jsme pro vás opět vybrali vynikající hotel Java patřící mezi špičku v ubytování pro sportovce. Tradiční komplexní servis se sportovním programem, na který jste zvyklí, jsme opět doplnili možností hlídání dětí a aktivním programem pro doprovod i malé začínající bikery. Také letos jsme připravili podzimní turnusy, na kterých si budete moci prodloužit letní sezonu, utéci před nevlídným počasím a užít si sluneční paprsky na mallorských silnicích, a spojit cyklistiku s koupáním v moři.
Soubor REZERVACE termínů cyklistických kempů na Mallorce
REZERVACE individální cyklistiky na Mallorce
Již třetím rokem vám je na Mallorce k dispozici naše cyklistické centrum s celoročním provozem. Díky němu si každý může individuálně navolit zapůjčení kola, ubytování v jednom ze tří hotelů, a regenerační či poradenské služby. Protože jsme zvyklí na kvalitu, kterou chceme dopřát i vám, budete moci opět sedlat 250 prémiových kol značky BMC a Colnago. V půjčovně najdete nejen celokarbonová kola a top modely převážně na diskových brzdách a elektrickém řazení, ale máme pro vás připravena i horská kola, lehká trekingová kola, city biky, dětská kola, a nově i e-biky.
Soubor REZERVACE individální cyklistiky na Mallorce
REZERVACE letní dovolené s rodinou
Novinkou pro rok 2021 jsou dva termíny určené na letní dovolenou pro celou rodinu. V červenci a srpnu si budete moci užívat slunce, moře a cyklistiku spolu se svými nejbližšími. Běžný den rodinné dovolené nijak nenaruší cyklistika, protože trénink absolvujete v brzkých ranních hodinách a na snídani budete již zpět. Večer se o vaši regeneraci postará fyzioterapeut, masér či wellness centrum v hotelu. Zpestřením budou krátké besedy, či videocoaching z tréninku na zapůjčeném celokarbonovém závodním kole BMC nebo Colnago.
Soubor REZERVACE letní dovolené s rodinou
REZERVACE cyklistické školy Silniční kola
Po dalším úspěšném roce cyklistické školy pokračujeme dalším ročníkem víkendových kempů po celé ČR, kde vás zasvětíme do tajů cyklistické techniky a postupnými krůčky vás naučíme správně ovládat kolo v jakémkoli terénu a podmínkách, tak abyste se na něm cítili jistě. Pro sezonu 2021 jsme kempy na horském kole doplnili o sérii třídenních kempů na silničních kolech a také se zaměřili i na zlepšení ubytování a lokalit. Opět máme připraven i týdenní kombinovaný kemp v Krkonoších, kde se svezete na silničních a horských kolech.
Soubor REZERVACE cyklistické školy Silniční kola
Soubor REZERVACE cyklistické školy Horská kola
REZERVACE příměstského cyklotáboru
Nezapomněli jsme ani na ty nejmenší. Po celý školní rok mohou vaše děti využívat náš pražský cyklokroužek. A opět budeme pořádat cyklistické prázdninové příměstské tábory pro děti 5–14 let, kde za týden dostanou kolo pěkně pod kontrolu a zlepší si kondičku, zatímco vy budete v práci.
Soubor REZERVACE příměstského cyklotáboru
REZERVACE zimního kempu
Naše nabídka je celoroční, a tak nemusíte zahálet ani přes zimu. Připravili jsme pro vás dva tradiční kempy běžkařské techniky v Krkonoších, kde budete moci zlepšovat fyzičku i techniku klasického a skatového lyžování. Nově bude na kemp zařazena i výuka dětí od 8 let a možnost jet na kemp pro celou rodinu.
Soubor REZERVACE zimního kempu
REZERVACE zimního kempu
Opět jsme zkvalitnili i naše služby tréninkového a rehabilitačního centra. K zátěžovému testu nabízíme komplexní analýzu tělesné kompozice a možnost testu na běhátku i vlastním kole s novou metodikou testování. Oddělené špičkové pracoviště pro analýzu cyklistického posedu je vybavené profesionální měřicí stolicí RETÜL. Ke každému nastavení posedu děláme nově analýzu došlapu pomocí vypékacích anatomických stélek na míru. Nezapomínáme ani na hojně využívanou regenerační část centra a zvýšili jsme kapacitu našich fyzioterapeutických a masérských služeb.
Soubor REZERVACE laktátový test, měření posedu
Soubor REZERVACE online - tréninku
Soubor REZERVACE regeneračních služeb
REZERVACE KOL BMC, COLNAGO A UBYTOVÁNÍ

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT