Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Na Orlíku jezdci týmu Alltraining.cz potvrdili, že patří mezi nejlepší

Publikováno | Sdílet:

Na Orlíku jezdci týmu Alltraining.cz potvrdili, že patří mezi nejlepší

V sobotu na Orlíku 26. 5. se odehrál další díl seriálu horských kol Kolo pro život.  Zdejší cyklistické trasy rozhodně nenudily, byly pestré, jezdivé a atraktivní, nemohly chybět nádherné výhledy na „jezero“ a jízda po lesních pěšinách pod stín vrhajícími korunami vzrostlých stromů byla velmi příjemná. Navíc bylo od pořadatelů připravené komfortní zázemí včetně koupacího bazénu.

Start závodních tras na Orlíku bývá vždy adrenalinový, protože přihlížející fanoušci, kterých i letos bylo podél koridoru požehnaně, nenechají nikoho v klidu a očekávají, jak to „ti jejich“ napálí hned od začátku. Úzká silnička dokáže být ale nemilosrdná. Navíc podmínky byly ztížené značnými a početnými výmoly a mokrem, které se v lese drželo. Bohužel se do jednoho z pádů zamotal Roman Kučera, naštěstí vše dopadlo relativně dobře. Přejeme Romanovi brzké uzdravení.

Další specialitou závodu na Orlíku je, že závodnici projíždí prostorem cíle dvakrát a tedy absolvovaly dva stejné okruhy. Mohli se tedy otestovat a vyzkoušet jeden druhého, kde mají slabé a silné stránky. Počasí bylo téměř letní, leč na trati to vypadalo hodně jinak. Pateční vydatné přeháňky přetvořily trať ve velmi technicky náročnou především ve sjezdech, bahno, klouzavé kamení a kořeny si vybíraly svoji daň.

S těmito nástrahami se opět nejlépe i přes technické problémy (defekt) popral Filip Rydval, který se vrátil na bednu a dojel celkově na 3. místě. Svoji kategorii Filip ovládl před svým stájovým kolegou Michalem Swárovským, který dojel tedy druhý v kategorii a zajel si své životní maximum 11. místo celkově. S technickými problémy se potýkal letošní suverén své kategorie Ivan Šípal, který nedokončil kvůli technickým problémům. Roman Štrbík s Vladimírem Průchou pokračují ve skvělých výkonech. Dalším medaili v pořadí třetí pro tým Alltraining vybojoval bývalý velmi úspěšný „plošinář“ Bohumil Brhel, který na kratší trase C dojel ve své kategorii na 3. místě.

Opět velká gratulace za předvedené výkony!!

Alltraining.cz

TRASA B: 1./3. Filip Rydval,  2./11. Michal Swárovský, 9./55. Roman Štrbík, 6./107. Vladimír Průcha, 61./231. Brabec Pavel, 34./264. Michal Jánský

TRSA C: 6./30. René Urban, 3./50. Bohumil Brhel, 17./73. Tomáš Puhlovský, 7./113. Luděk Jambor, 36./217. Jáchym Rogner

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT