Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Opět skvělé představení týmu Alltraining.cz ve městě automobilů na KPŽ.

Publikováno | Sdílet:

Opět skvělé představení týmu Alltraining.cz ve městě automobilů na KPŽ.

Uplynulou sobotu tedy 12. 5. 2018 se město automobilů proměnilo v město horských kol. Nebyla to proměna nikterak násilná, hlavní partner závodu, Škoda Auto, je tradičním cyklistickým mecenášem a sám kdysi začínal jako výrobce jízdních kol.

Nejdelší trasa B měřila 53 kilometrů s převýšením  784 metrů.  Toto jsou parametry, které každému alespoň trochu znalému terénní cyklistiky, že se bude jednat v cyklistické hantýrce o tzv.  „letecký den“.  Organizátoři nenechali tedy nic náhodě a jako zaváděcí automobil byl proto do čela závodu přistaven nablýskaný rallye speciál Škoda Fabia R5, u kterého byla alespoň nějaká šance, že zvládne ujet nadrženému pelotonu

Bylo jasné, že se peloton bude držet pohromadě. Jedinou nástrahou bylo několik zúžení na trati, zde se početné pole závodníků natáhlo, kdo zaváhal a nebyl vpředu, těžko ztrátu doháněl. Po rychlém asfaltovém výjezdu následoval sjezd taktéž asfaltový, na který navazovalo úzké stoupání, dále se pokračovalo na nepříjemný úsek po zarostlé polní cestě. Kdo zde zaváhal, těžko pak doháněl ztrátu na otevřených větrných úsecích. Naše největší želízko v ohni, Filip Rydval, o všech nástrahách trati věděl a bez problémů se držel na samotném čele.

Jak sám říkal: „ Několikrát jsem zkusil odjet, ale nepodařilo se. Nicméně jsme zůstali vpředu čtyři a rozhodovalo se až v závěrečném spurtu, kde na mě zbylo nepopulární 4 místo“. Přesto Filip potvrdil, že v letošním ročníku se s ním musí počítat ať je profil trati jakýkoliv. Na konci závodu si ho dokonce vybrala Česká televize a natočila s Filipem rozhovor, tak neváhejte a koukněte na reportáž z KPŽ.

Neztratil se ani náš druhý mladík Michal Swárovský, který dojel na pěkném 18. místě celkově. První  kdo po třech závodech zkompletoval mapu České republiky z medailí, byl suverén padesátníků dnešní sezony Ivan Šípal, vyplnil jí třemi zlatými. Další členové týmu si letošní sezonu opravdu užívají a je to vidět na pořadí. Všichni si udržují velmi vysokou výkonnost. Trénovat chytře se vyplácí!

Opět nesmí chybět obrovská gratulace všem za vzorné reprezentování.

Alltraining.cz

TRASA B: 1./4. Filip Rydval,  5./18. Michal Swárovský, 1./44. Ivan Šípal, 9./63. Roman Štrbík, 23./99. Roman Kučera,  43./150. Urban René, 9./155. Elbadri Abdala Ali, 10./156. Vladimír Průcha, 50./298. Michal Jánský, 327./99. Brabec Pavel, 367./117. Geisler Martin, 380./38 Puhlovský Tomáš,  386./32. Zíma Vladimír, 547./46. Rogner Jáchym

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT