Registraci a více informací o rozloučení se sezonou 2021 najdete ZDE " />
Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Pojeď s námi na horu Říp v sobotu 6. 11. 2021

Publikováno | Sdílet:

Pojeď s námi na horu Říp v sobotu 6. 11. 2021

Přijeďte se již po jedenácté rozloučit s cyklistickou sezónou společnou vyjížďkou na bájný Říp, kde se občerstvíme a vyrazíme zpět. Užijte si pohodové sobotní dopoledne a vydejte se krásnou krajinou podél Vltavy. Z vyjížďky se pro mnohé stala tradice, která je vždy pěknou zážitkovou tečkou za uplynulou sezónou.

Naposled nás bylo osmdesát, tak přijeďte, ať si v partě cyklistů užijete skvělý den! Srdečně zváni jsou nejen členové Alltraining.cz a příznivci seriálu Kolo pro život, ale každý, kdo má rád cyklistiku!!!

Start v sobotu 6.11.2021 v 9:30 od tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz

Soubor Registraci a více informací o rozloučení se sezonou 2021 najdete ZDE

Mallorca cycling center - Wellcome

Soubor potřebujete: funkční MTB kolo, přilbu, pití, jídlo a dobrou náladu!

TRENÉRSKÉ VEDENÍ

  • Vojtěch Beran, team Alltraining.cz a pozvaní hosté

KAM POJEDEME?

  • Směr Říp, jestliže se chcete připojit po cestě nebo až na samotném Řípu, jste vítáni taktéž. Předpokládaný příjezd na Říp je kolem poledne

KDE A KDY SE SEJDEME?

  • Prezentace uvnitř Areálu ZŠ Ústavní (Hlivická 1/400, Praha 8, Bohnice) v sobotu 6. 11. 2021 v 8:30 – 9:10 (budova tělocvičny)
  • Parkování je možné v přilehlých ulicích okolo areálu ZŠ Ústavní, kde sídlí tréninkové a rehabilitační centrum Alltraining.cz
  • Před provozovnou tréninkového centra Alltraining.cz si ve stánku vyzvednete startovní číslo s energetickým dárkem od Nutrendu, aby vám po cestě nedošla energie a v 9:30 společně vyrazíme. Symbolické startovné je 200 Kč

KUDY POJEDEME?

  • Z Bohnic až na Říp stále po červené turistické značce (Klecánky, Husinec, Řež, Libčice, Chvatěruby, Dolany, Kralupy, Nelahozeves zámek, Hleďsebe, Nové Ouholice, Vepřek, Ctiněves, Říp)
  • Zpět dle času nejkratší cestou silnice, terén, zpevněné cesty

KOLIK VOLNÉHO ČASU POTŘEBUJETE?

  • Ideálně si nechte volno celou neděli. Dle zdatnosti se během cesty můžete vrátit, anebo si nadšenci mohou ještě vyjížďku v závě ru prodloužit
  • Předpokládaná časová délka 4-6 hodin, odhadovaná délka cca 85–95 km
  • Pokud se necítíte na celou vyjížďku, doporučujeme vyslat na Říp rodinné příslušníky a absolvovat s námi pouze první polovinu vyjížďky s cílem na Řípu

ZIMNÍ LYŽAŘSKÉ KEMPY V lednu jsme pro vás připravili tradiční kemp běžkařské techniky v Krkonoších, kde budete moci zlepšovat fyzičku i techniku klasického a skatového lyžování.
Kemp je určený pro celou rodinu. Tréninkovou skupinu a celodenní vyžítí na běžeckých lyžích budou mít jak dospělí, tak děti od 7 let. Vyzkoušejte osvědčený koncept, kde si přijdou na své všichni.

Soubor REZERVUJTE si termín zimního kempu na Benecku

Půjčovna kol Mallorka Chcete na Mallorcu vyrazit sami a užívat si cyklistiku po svém? Naše mezinárodní půjčovna s kompletním cyklistickým zázemím a cyklocentrem je pro všechny návštěvníky každodenně otevřena po celý rok. V letních měsících se můžete na Mallorce za brzkého rána projet kondičně na kole a pak užívat moře, slunce a teplo celý den naplno.

V podzimních měsících Mallorca nabízí prosluněné silnice ke kondičnímu i výkonnostnímu ježdění, příjemnou denní teplotu a krásně vyhřáté moře.
Udělejte si radost a zpříjemněte si dovolenou, či si prodlužte s námi léto a užívejte si Mallorcu na kolech BMC a Colnago po svém. K zapůjčenému kolu můžeme zajistit i ubytování v některém z našich čtyř nadstandartních hotelů vhodných pro náročné sportovce, rodiny i jednotlivce.

Soubor REZERVUJTE si cyklistiku na Malloce podle svého

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT