Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Úspěšné Trans Brdy pro tým Alltraining.cz

Publikováno | Sdílet:

Úspěšné Trans Brdy pro tým Alltraining.cz

Tým Alltraining.cz nechyběl ani na 19. ročníku závodu ČT Trans Brdy v Řevnicích. Zdejší závod se nesl v duchu oslav jubilejní 20. sezóny seriálu Kolo pro život. Pořadatelé si do narozeninové pozvánky na sobotu 20. Července schovali spoustu nových lákadel. Přesvědčit se o tom osobně přijelo bezmála 1500 natěšených a zvědavých gratulantů, kteří kvitovali s povděkem především nové zázemí s party stany přímo na prostorné zelené louce za městem.

Organizátoři připravili velmi náročné tratě a jako specialita byla trasa A (90 km, ↑ 1.830 m) zařazenou do bodovaného žebříčku UCI. Do této trasy naši svěřenci nazásáhli a zůstali věrní, již tradiční trase B (55 km, ↑ 1.230 m). Naši mládežníci  vyrazili na trasu C (35 km, ↑ 760 m). Celý závod byl bohužel poznamenán přeznačením trati a mnoho závodníků zabloudilo. Této incident řeší Kolo pro život a věříme, že se vše vyřeší a viník bude potrestán.

Zpět k závodům, na trasu B se vydal i trenér Vojtěch Beran, kterému se nad míru dařilo a v celkovém pořadí vybojoval výborné 9. Místo a zároveň byl třetí v kategorii. Na stupně vítězů se také dostal Oliver Lang, který bral stříbro na trase C v kategorii. Dalším našim svěřencům se až tolik nedařilo, leč drží díky kvalitnímu tréninku stále vysoký standart. Jsme také potěšeni, že na našem stánku se objevilo mnoho známých tvaří a přišli se podělit o své zaážitky ze závodu.

Na tomto tradičním závodě nedalko Prahy se představilo mnoho znamých tváří, katré vždy velmi rádi vidíme. Zařadili se mezi ně tako borci, ktří trénují pod naším on-line tréninkovýcm systémem a využívají svůj volný čas na sto procent. Jmenovitě se na scéně objevil Lukáš Fejk, Ondřej Grolmus a Martin Geisler, další známé tváře netřeba představovat.

 

TRASA C

2./25. Oliver Lang, 9./60. Jambor Luděk, 13./67. Puhlovský Tomáš, 14./74. Sulek Dominik, 12./257. Kotrčová Kateřina, 1./1. Šindelář Jan, 6./28. Fejk Lukáš, 

TRASA B

3./9. Vojtěch Beran,  33./118. Kolář Jiří, 6./119. Vastl Jan, 49./166. Geisler Martin, 40./317. Zíma Vladimír, 48./166. Geisler Martin, 62./209. Čebiš Vladislav, 107./315. Bach Miroslav

Trasa A

4./48. Nebeský Tomáš 

Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT