Košík
Kč
E-mail *
Váš dotaz *
CENA
VITAMIN C SE ŠÍPKY jsou tablety s vysokým obsahem vitaminu C jsou navíc obohaceny o šípkový pudr, který zesiluje jeho účinky. Vitamin C přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm a také ke snížení míry únavy a vyčerpání. Mimo jiné zvyšuje vstřebávání železa a přispívá k regeneraci redukované formy vitaminu E.
VITAMIN C SE ŠÍPKY je určen pro:
eliminaci nadměrného množství volných kyslíkatých radikálů, podporu tvorby kolagenu.
-efekt postupného uvolňování
-antioxidant
-vhodný k použití po fyzické aktivitě
Doporučené dávkování produktu VITAMIN C SE ŠÍPKY:
jedna tableta denně nejlépe po fyzické aktivitě nebo večer před spaním. Nepřekračujte doporučené dávkování.
Použití: dle doporučeného dávkování postupně polkněte kapsli a zapijte dostatečným množstvím vody. Nejsou vhodné alkoholické a mléčné nápoje. Kapsli nekousejte! Po otevření skladujte při teplotě do 25 °C a spotřebujte do 3 měsíců.
Upozornění: Doplněk stravy.
Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti do 3 let! Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.
VITAMIN C SE ŠÍPKY složení:
VITAMIN C SE ŠÍPKY složení: vitamin C (kyselina L-askorbová), protispékavé látky hydrogenfosforečnan vápenatý a kyselina stearová, zahušťovadlo hydroxypropylmethylcelulóza, leštící látka farmaceutický šelak, šípkový pudr, protispékavé látky stearan hořečnatý a oxid křemičitý.
100 g | 1 tableta | |
Energetická hodnota | 478 kJ/116 kcal | 4 kJ/1 kcal |
Tuky | 11,9 g | 0,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 9,6 g | 0,08 g |
Sacharidy | 0 g | 0 g |
z toho cukry | 0 g | 0 g |
Vláknina | 4,8 g | 0,04 g |
Bílkoviny | 0 g | 0 g |
Sůl | 0,06 g | 0,0005 g |
Vitamin C | 62 500 mg = 78 125 % ddd | 500 mg = 625 % ddd |
Šípkový pudr | 1250 mg | 10 mg |
1 tableta: 800 mg | ||
hmotnost obsahu balení: 80 g | ||
ddd...doporučená denní dávka | ||
Sůl je v potravině obsažena výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku |