Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Dětský kroužek se rozjel do svého druhého roku

Publikováno | Sdílet:

Dětský kroužek se rozjel do svého druhého roku

Od září se opět rozběhl dětský kroužek. Cyklistický kroužek pro děti běží již druhým rokem a jeho řady se stále více rozrůstají. Tento projekt je pro nás velmi důležitý, protože myslíme na budoucnost Alltraining.cz týmu. O motivaci mají všichni postaráno, zářným příkladem je náš mladý závodník Filip Rydval, který si letos svými výsledky řekl o profesionální smlouvu.

Dětský kroužek je již pevnou součástí Altraining.cz. Probíhá každou středu od 16:00 – 17:30 pod vedením bývalého vrcholového cyklisty a olympionika Adama Ptáčníka. Po skočení kariéry se pustil do trénování a předávání zkušeností dalším cyklistům, zejména začínajícím bikerům a bikerkám. Nejde pouze o ježdění na kole, ale dbáme také na všestranný rozvoj pohybových dovedností nejen na kole.

Dílčím cílem je, aby si děti vytvořili kladný vztah ke sportu, jako takovému, poznali a skamarádili se s dětmi, které mají stejný zájem a vytvořili partu, ve které se budou vzájemně podporovat a bavit se. Naším cílem není dětem sport nutit od malička, ale ukázat tu správnou cestu. Rádi bychom vychovali dalšího Jardu Kulhavého či Zdeňka Štybara, ale všechno bude záležet na přístupu jednotlivce a rodičů. My jsme schopni vytvořit ty nejlepší podmínky, pro to aby se tak stalo.

Již teď jsou viditelné obrovské pokroky na dětech, které pravidelně navštěvují kroužek. Zdolávají překážky, nad nimiž se nejeden dospělí zastaví. Nejvíce nás těší úsměvy a radost dětí, kterou z jízdy a pohybu mají.

Výhodou jsou velké slevy pro účastníky kroužku, na tréninkové kempy, které pořádáme po celé republice či silniční soustředění na Mallorce. Možnosti v našem tréninkovém a rehabilitačním centru jsou opravdu obrovské. Neváhejte a přijďte si vyzkoušet náš cyklokroužek.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT