Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Letní nabídka cyklistických kempů, příměstských táborů!

Publikováno | Sdílet:

Letní nabídka cyklistických kempů, příměstských táborů!

Letní nabídka cyklistických kempů, příměstských táborů, kol BMC a kompletních služeb Alltraining je tady!

Cyklistická sezóna je v plném proudu! Mnoho z vás aktuálně přemýšlí, kam vyrazí na letní nebo podzimní cyklistickou dovolenou, jak si zpříjemní své sportování, či udělají radost sobě nebo svým blízkým. Myslíme na vás a přinášíme aktuální letní nabídku plnou zajímavých akcí, pobytů a služeb.

Připravili jsme pro vás cyklistické kempy na horských i silničních kolech v Novém Městě na Moravě a v Krkonoších, čtyři příměstské tábory v Praze, letní zvýhodněnou nabídku zátěžových testů, nastavení posedu Retül a rehabilitačních služeb v našem centru Alltraining, které rádi využíváte. Skvělou nabídku doplňuje výprodej prémiových silničních kol švýcarské značky BMC za bezkonkurenční ceny.

Seznamte se s naší akční letní nabídkou:
Zbavte se nejistoty, strachu a naučte se nové fígle při jízdě v terénu pod vedením zkušených trenérů. Pomáháme všem věkovým i výkonnostním skupinám od začátečníků po vrcholové sportovce. Na třídenním výukovém bloku si rychle osvojíte všechna pravidla a dovednosti, užijete si pohodu, sportování i cyklistiku naplno. Na sedmidenním kempu si cíleně zamakáte na fyzičce. Kempy jsou vhodné i pro celou rodinu.

Osvědčené lokality: Nové Město na Moravě, Krkonoše - Benecko

Soubor Termíny cyklistických kempů na léto 2020

Nově jsme pro léto 2020 připravili i čtyři turnusy cyklistických příměstských táborů. Nenechte své děti zahálet doma, naučí se mnoho nového a dostanou se do ideální fyzické kondic. Příměstský tábor je zaměřen převážně na cyklistiku s cílem zlepšit co nejvíce techniku jízdy na kole. Program je doplněn každý den i výukou angličtiny. Zázemí máme v Praze 8 Bohnicích a nově v Praze 4 Kunraticích

Soubor PŘIHLÁŠKY na příměstské tábory

Poznejte dokonale Vaše tělo a své aktuální fyzické schopnosti. Ověříme funkčnost kardiovaskulárního systému, zjistíme složení těla, otestujeme aktuální fyzickou výkonnost a nastavíme i správný posed na Vašem kole. Pomocí komplexního programu Retül Fit vás usadíme na kolo pohodlně s efektivním přenosem síly do pedálu tak, abyste se na kole cítili fajn a nepoškozovali si na něm zdraví.
Sportujte s námi správně, zdravě, bez bolesti a s vysokým výkonem! 

Soubor SLEVY na nastavení posedu 1.500 Kč a zátěžový test 500 Kč
Celý červen a červenec můžete využít skvělou 50% slevu na všechny naše masérské služby, a tak si sportování v rozběhlé sezóně užijete naplno. Doporučujeme vám, za velmi příznivou cenu, skloubit fyzioterapii a masáž dohromady, aby vaše tělo mohlo plně regenerovat a zbavilo se všech bolestí a pocitu únavy ze sportu, či běžného života.

Soubor REZERVACE masáže se slevou 50%
Vyzkoušeli jste si u nás na Mallorce v loňské sezoně kolo prémiové švýcarské značky BMC? Chcete začít jezdit na silničním kole nebo si chcete jen udělat radost a koupit si skvělé závodní karbonové silniční či horské kolo? Množství je omezeno, tak neváhejte a jednejte rychle. V prodeji v České republice od června

Soubor VÝPRODEJ švýcarských prémiových kol BMC
Protože letos na jaře zůstala Mallorca pro většinu z vás nedotčena, přesunuli jsme všechny naše letošní jarní kempy na podzimní termíny od 27. 9.–16. 11. Prodlužte si léto a pojeďte s námi na Mallorcu na podzim i vy! Připravili jsme pro polykače kilometrů, nadšené cyklisty, i pro celou rodinu šest turnusů tréninkového kempu v délkách 8 a 10 dní s kompletním servisem a špičkovým zázemím, na které jste u nás zvyklí.

Kemp je vhodný pro všechny cyklisty, kteří si chtějí prodloužit léto a utéci před nevlídným podzimním počasím do teplých krajů, kde můžete spojit cyklistiku s koupáním u moře. Aktivně si na kole posunete fyzičku a váš doprovod, rodina, či i vy sami si užijete koupání a moře naplno. Za kemp najedeme cca 500–1.000 km ve 2–3 tréninkových skupinách s velkým rozptylem výkonnosti.

Soubor REZERVACE termínů podzimní Mallorky

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT