Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Mallorcacyclingcenter.com - Rezervuj kolo BMC a COLNAGO již nyní a ušetři až 40 Euro

Publikováno | Sdílet:

Mallorcacyclingcenter.com - Rezervuj kolo BMC a COLNAGO již nyní a ušetři až 40 Euro

Zdravíme všechny příznivce mezinárodního cyklistického centra Mallorca cycling center

Sezóna se pozvolna přehoupává do druhé poloviny a již teď si řada cyklistů rezervuje podzimní či jarní termín pro zapůjčení kola a zajištění ubytování v hotelu na ostrově cyklistům zaslíbeném.

Mnoho nadšených a natěšených cyklistů hledá, jak si po víc než roční pauze prodloužit sportovní léto na prosluněné dovolené u moře.

Řada z vás zná Mallorcu jen z jarního období, a proto doporučujeme vyrazit na podzim a užít si Mallorcu trochu jinak, za odměnu na konci sezóny. Nadchne tě a rád se sem budeš vracet nejen na jaře, ale i na podzim, dobít pozitivní energií před chladnou, sychravou českou zimou.

Mallorca cycling center - Wellcome
Mallorca nabízí nejen prosluněné silnice ke kondičnímu i výkonnostnímu ježdění, ale i příjemnou denní teplotu a krásně vyhřáté moře, které můžeme až do poloviny listopadu využít k příjemné relaxaci po tréninku. Doporučuji udělat si radost a prodlužit si s námi léto a na kolech BMC a Colnago a užít si cyklistiku naplno i v podzimních měsících.

K zapůjčenému kolu prémiové švýcarské značky BMC a legendární světoznámé italské značky Colnago můžeme zajistit i ubytování v některém z našich čtyř nadstandartních čtyřhvězdičkových hotelů vhodných pro náročné sportovce, rodiny i jednotlivce s libovolnou délkou pobytu.

Už teď se těšíme, že si opět společně zajezdíme a užijeme si společně cyklistiku naplno, tak jako se nám to povedlo letos na jaře s těmi, kteří si i přes všechna opatření vyrazili užít skvělou cyklistiku bez aut a velkého turistického ruchu.

A to nejlepší na konec! Rezervuj si svůj termín on-line do 30. 12. 2021 a získej slevu až 40 euro!
Soubor REZERVUJTE si kola a ubytování na MallorcaCyclingCenter.com
Mallorca cycling center - Wellcome
Chceš vyzkoušet náš plně vedený program? Navštiv webové stránky Alltraining. cz a vyraž s námi na celý cyklistický kemp s dvanáctiletou tradicí. Pro letošní podzim jsme od 1. října připravili 6 turnusů tréninkových kempu v délce od 7 do 14 dnů. A v nabídce nalezneš i jarní termíny pro sezónu 2022.
Soubor VŠECHNY INFORMACE o podzimních i jarních termínech na Mallorce

Máš dotaz? Neváhej mě kontaktovat. Rád ti osobně veškeré dotazy zodpovím na telefonním čísle 777 871 045.

Užij si s naší podporou Mallorcu na kolech prémiové švýcarské značky BMC a legendární světoznámé italské značky Colnago naplno.

Těšíme se opět na viděnou.
S pozdravem

Mgr. Vojtěch Beran
Jednatel Alltraining s.r.o., Mallorcacyclingcenter.com
Mallorca cycling center - Accomodation

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT