Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Zaměřujeme se nejen na sportovce a závodníky, ale i děti a jejich pohyb

Publikováno | Sdílet:

Zaměřujeme se nejen na sportovce a závodníky, ale i děti a jejich pohyb

Cyklistika je čím dál více oblíbený sport, u dětí možná hned za fotbalem a tabletem :-).

Možná proto vidíme na dětských Alltraining kempech více cyklistů, ať už méně či více nadějných. Někteří z nich možná nikdy nedosáhnou na mistrovskou nebo olympijskou nejvyšší metu. Přesto však věříme, že sport, pohyb a radost z úspěchu má smysli i bez medaile. Naši energii proto směřujeme i do dětského kroužku, na který nejezdí pouze extra talentovaní jedinci, ale děti různých výkonností a věku.

Základním kamenem je, aby je pohyb na kole bavil, aby se zdravě hýbaly. Náš profesionální trenér bez problémů zvládne během tréninku “zabavit” skupiny s různou technickou dovedností i věkovou hranicí, kterou nemáme striktně přednastavenou. Proto si v našich kurzech užívá pohybem nejen Pavlína,(která mimochodem zakončila letošní sezónu třetím místem seriálu KPŽ, ale například i Zuzana (6let), Ondra (12let) a ostatní děvčata a chlapci, kteří se velmi rádi přijedou projet v krásném kraji Bohnického lesa chráněné oblasti, kde zkoušejí různé ovládání svého kola a vlastního těla ;-).

Pokud někdo má talent a chuť, dostane časem příležitost dostat se výš. Příkladem nám budiž Filip Rydval, který se tento rok dostal z týmu Alltraining.cz do prestižního týmu České Spořitelny. Každý tak zjistí nakolik má blízko k cyklistickým úspěchům, ale především ke krásným zážitkům ve skupině svých vrstevníků, kteří se baví sportem na kole v lese i v bahně, v denním světle i ve tmě a v létě i v zimních měsících. A až nám sníh a led bezpečné ježdění venku neumožní, budeme využívat zábavného posilování a cvičení v tělocvičně.

Proto je opravdu jedno jestli k nám přihlásíte nového Kulhavého, nebo potomka, který se v kolektivu rád projede lesem pod vedením zkušeného i zábavného trenéra místo koukání na TV a do tabletu.


 

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT