Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

8. ročník jízdy na Říp aneb rozloučení s veleúspěšnou sezonou 2017 v podání Alltraining.cz

Publikováno | Sdílet:

8. ročník jízdy na Říp aneb rozloučení s veleúspěšnou sezonou 2017 v podání Alltraining.cz

Tradiční rozloučení s cyklistickou sezonou 2017 v podání Alltraining.cz byl již 8. ročník jízdy na bájné a poutní místo, horu Říp.

Na účastníky, a že se jich tu sešlo téměř 70, čekala krásná trasa, která vedla po pravém břehu Vltavy po úzkých cestičkách, ze kterých byl v dopoledních hodinách opravdu kouzelný výhled po okolí. Celý dojem z jízdy umocnilo malebné podzimní počasí. V půlce trasy, tedy na vrcholu Řípu, kterému předcházelo prudké stoupání, čekal na všechny přípitek, kterým jsme vše dovršili.

Cesta zpět byla už ve znamení pohody a dobré zábavy. Zpestřením bylo několik prémií, tu poslední na kopci v Bohnicích ovládl náš nejlepší hobby jezdec Roman Štrbík. Při úplném zakončení na nás symbolicky vysvitlo sluníčko a my se sezonou rozloučili opravdu stylově! 

 Hodnocení od jednoho z účastníků jízdy Michala Duška: "Trojice cyklonadšenců, Jirka, Michal a Marcel z polabské nížiny, se vydali v sobotu 21. října 2017 na osmý ročník tréninkové cyklojízdy z Prahy na horu Říp a zpět. Společně s ostatními bikery a s týmem Alltrainingu jsme vyjeli z pražských Bohnic směrem k Řípu. Přiměřené tempo drželo všechny účastníky pohromadě a všichni si tak mohli vyzkoušet, jaké to je být přímo v pelotonu bikerů. Trať směřující k Řípu vedla podél řeky Vltavy, napříč vesničkami, lesy a polemi. Okolo poledne jsme se přiblížili k historicky významné hoře, kterou je Říp. Typicky bochníkovitý kopec se stal výzvou pro ostatní, vyjet až na samotný vrchol.

Pozvolný začátek sváděl k rychlejšímu tempu, ale v lese strmější kopce a mokrý povrch kamenů způsobil v některých úsecích nestabilní jízdu. V průběhu jízdy se zástupci týmu Alltrainingu snažili vysvětlit techniku jízdy a motivovat na malé překvapení, které nás čekalo na vrcholu Řípu. Zvládli jsme to všichni a odměnou pro všechny byl šálek aperitivu a společná fotografie všech účastníků. Cesta zpět již byla snadná a také svižná. Defekt na trati se nám naštěstí vyhnul, protože my cykloamatéři nevozíme s sebou ani pumpičku. Před cílem nás čekal ještě jeden větší kopec, který jsme již zvládli bez vážnějších problémů. Krásný, aktivní den plný zážitků nás bude vždy motivovat k dalším podobným cykloakcím, které nás baví a udržují kondici pro další aktivity."

    Tohle ovšem nebyl dnešnímu dni konec. Na konci každé sezony je čas na bilancování, rok 2017 byl pro svěřence Alltraining.cz tím nejúspěšnějším cyklistickým vůbec, a tak se večer nesl ve znamení oslav a skvělé nálady. Vše bylo dokresleno velmi dobrým jídlem a pitím, které nemohlo chybět. Na konci každé sezony je čas na bilancování, rok 2017 byl pro svěřence Alltraining.cz tím nejúspěšnějším cyklistickým vůbec, a tak se večer nesl ve znamení oslav a skvělé nálady. Vše bylo dokresleno velmi dobrým jídlem a pitím, které nemohlo chybět.

  Ještě jednou bychom chtěli našim závodníkům poděkovat za skvělou reprezentaci Alltraining.cz a věříme, že příští sezonu opět překonáme další milníky.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT