• ročník jízdy na Říp ve slunečném svitu paprsků 7. 10. uzavřel s tréninkovým a rehabilitačním centrem Alltraining.cz letošní cyklistickou sezonu! Pojďme se ohlédnout, jak to vše v neděli probíhalo.
  • " />
    Poradit
    Potřebujete poradit?
    Potřebujete poradit?

    E-mail *

    Váš dotaz *

    Odeslat dotaz

    9. ročník jízdy na Říp ve slunečném svitu paprsků 7.10. uzavřel s tréninkovým centrem Alltraining.cz

    Publikováno | Sdílet:

    1. ročník jízdy na Říp ve slunečném svitu paprsků 7. 10. uzavřel s tréninkovým a rehabilitačním centrem Alltraining.cz letošní cyklistickou sezonu! Pojďme se ohlédnout, jak to vše v neděli probíhalo.

    Již od časných ranních hodin se v areálu našeho centra začali shromažďovat cyklisté a cyklistky různé výkonnosti a také s různými cíli. Někteří, jako zejména členové našeho týmu Alltraiining.cz se přišli naposled rozloučit se sezonou, protože byla opravdu dlouhá a náročná, leč přinesla mnoho úspěchů.

    Opakem bylo například rodinné duo Radka s dcerou Terezií, která říkala: „Že se mamka zbláznila jet takovou dálku“. A co se nestalo na vrcholu Řípu, a také v cíli zpět u našeho centra, jsme spařili obě dvě, krásný výkon od obou!   Celkově se přijelo rozloučit se sezonou nebo jen tak výlet přibližně 60 cyklistů různé výkonosti a věku. Všichni ovšem měli jasný cíl a tím bylo pokořit bájné místo horu Říp a užít si skvělí nedělní den!

    Celá vyjížďka se povedla na jedničku, mnozí mnohonásobně překonali sami sebe a jízda krásnou přírodou středočeského kraje byla velmi pěknou cyklistickou tečkou za letošní velmi bohatou sezonou. Chcete-li si ji prodloužit, vyrazte již za 14 dní s námi na tréninkový kemp na Mallorcu, kde pro vás máme připraveno po od října do května 14 turnusu tréninkových kempu. Rezervujte si své místo již teď! Těšíme se na Vás! 

    Celou fotogalerii naleznete ZDE

    MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT