Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Alltraining.cz řádil na KPŽ Drásal!

Publikováno | Sdílet:

Alltraining.cz řádil na KPŽ Drásal!

Další velmi úspěšné vystoupení proměnil team Alltraining.cz na tradiční zastávce díle KPŽ Bikemaratonu Drásal České spořitelny, který se konal tuto sobotu 1.7. 2017.

Jako již tradičně bylo na výběr z několika tras. Ti nejodvážnější se na start ultramaratonu 177km dlouhého vydali již za časných ranních hodin. Náš team se v největším počtu vydal na trasu B o délce 56km a převýšením téměř 2000m.

Závod se odehrával v příjemném počasí, které vybízelo k tomu si závod náležitě užít. Hned po startu se začalo stoupat na první kopec, který všechny prověřil, otestoval a docházelo k první selekci startovního pole. Nejlépe z teamu se dařilo Filipu Rydvalovi, který vyhrál svoji kategorii a celkově dojel na úžasném 2. místě o pouhých 0,5s za vítězem. Filip dodává: „Závod byl těžký, ale dařilo se mě držet s nejlepšími po celý závod. Utvořila se skupinka čtyř lidí vpředu. V  posledním kopci jsme zůstali jen dva a potom jsme si to rozdali o vítězství“.

 Druhým nejlepším v celkovém pořadí dojel Michal Swárovský na 15. místě a dodává: „Dneska jsem neměl nohy, nebylo to ono“ A třetím nejlepším mužem Alltraning.cz nebyl nikdo jiný než kapitán Vojtěch Beran na krásném 17. místě a třetí v své kategorii!

Dalším vítězem v kategorii se stal Viavelo Šípal, který opět nedal svým soupeřům šanci. Dalším letcem a vítězem kategorii se stal nestárnoucí Zdeněk Víšek. Jako velká bojovnice se ukázala Hana Falcová, která vyrazila na trasu A o delce 117km a dojela na ůžasném 6. místě a druhá ve své kategorii. Na stejnou strasu se vydali i Tomáš Plášek, ketrý dojel 9. místě v kategorii a Roman Štrbík na 13. místě v kategorii.

Za tyto nádherné výsledky jsme moc rádi a je vidět, že chytrý trénink nese své ovoce. Všem gratulujeme!

 1./2. Filip Rydval,  3./17. Vojtěch Beran,. Hana Falcová, 2./6. Roman Kučera, 25./124. Tomáš Plášek, 21./205. Vladimír Průcha, 11./85. Tomáš Puhlovský, 13./69. Roman Štrbík, 9./159. Jan Vastl, 2./145. Zdeněk Víšek, Ivan Šípal 1./32.  Jánský Michal 37./212. Alan Štefek 64./238.

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT