Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Alltraining opět v provozu

Publikováno | Sdílet:

Alltraining opět v provozu

Zdravíme všechny příznivce tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz

Naše centrum za pár dnů opět otevře své brány, do kterých vás opět srdečně zveme. Protože věříme, že pro všechny byla aktuální situace velmi těžká, připravili jsme pro vás za skvělou cenu uvítací balíček našich odborných služeb, které vám pomohou se nastartovat do právě rozbíhající se sezóny. Věnujte pozornost i letním a podzimním kempům v České republice i na Mallorce, které mohou být vaší sportovní cyklistickou dovolenou v tomto roce.

Nově přinášíme i nabídku čtyř letních příměstských táborů s výukou angličtiny. Dále máme speciální novinku – cykloservis až do domu a prodej prémiových švýcarských kol BMC za skvělé ceny. Všechny naše služby jsou pro vás opět nachystány a my se na vás již teď těšíme. Protože je třeba si naše služby vždy zavčas rezervovat, můžete již teď začít vybírat termín a my se o vše postaráme.

Poznejte dokonale Vaše tělo a své aktuální fyzické schopnosti.

Ověříme funkčnost kardiovaskulárního systému, zjistíme složení těla, otestujeme aktuální fyzickou výkonnost a nastavíme i správný posed na Vašem kole. Pomocí komplexního programu Retül Fit vás usadíme na kolo pohodlně s efektivním přenosem síly do pedálu tak, abyste se na kole cítili fajn a nepoškozovali si na něm zdraví. Sportujte s námi správně, zdravě, bez bolesti a s vysokým výkonem!
Soubor SLEVY na zátěžový test 500 Kč, nastavení posedu 1.500 Kč (červen - červenec)
TIP: Vyzkoušejte nové moderní metody a trénujte chytře! Zlepšete kondici, zefektivněte Váš čas a dejte sportování jasný směr a systém. Ke každé objednávce tréninkového balíčku získáte 30 dní zdarma.

Soubor ZDARMA k objednávce online trénink na 30 dní
Celý červen a červenec můžete využít skvělou 50% slevu na všechny naše masérské služby, a tak si sportování v rozběhlé sezóně užijete naplno.

Doporučujeme vám, za velmi příznivou cenu, skloubit fyzioterapii a masáž dohromady, aby vaše tělo mohlo plně regenerovat a zbavilo se všech bolestí a pocitu únavy ze sportu, či běžného života.

Soubor REZERVACE MASÁŽE se slevou 50%

Pojeďte na tématicky zaměřený kemp!

Získejte jistotu v terénu. Zbavte se nejistoty, strachu a naučte se nové fígle při jízdě v terénu pod vedením zkušených trenérů. Pomáháme všem věkovým i výkonnostním skupinám od začátečníků po vrcholové sportovce. Na třídenním výukovém bloku si rychle osvojíte všechna pravidla a dovednosti, užijete si pohodu, sportování i cyklistiku naplno. Na sedmidenním kempu i cíleně zamakáte na fyzičce. Kempy jsou vhodné pro celou rodinu.

Soubor TERMÍNY cyklistických kempů na léto 2020
Nově jsme pro léto 2020 připravili i čtyři turnusy cyklistických příměstských táborů. Nenechte své děti zahálet doma, naučí se mnoho nového a dostanou se do ideální fyzické kondic. Příměstský tábor je zaměřen převážně na cyklistiku s cílem zlepšit co nejvíce techniku jízdy na kole. Program je doplněn každý den i výukou angličtiny. Zázemí máme v Praze 8 Bohnicích a nově v Praze 4 Kunraticích.

Soubor PŘIHLÁŠKY na příměstské tábory
Vyzkoušeli jste si u nás na Mallorce v loňské sezoně kolo prémiové švýcarské značky BMC? Chcete začít jezdit na silničním kole nebo si chcete jen udělat radost a koupit si skvělé závodní karbonové silniční či horské kolo na začátku rozbíhající se sezóny?

Množství je omezeno, tak neváhejte a jednejte rychle. V prodeji v České republice od června.

Soubor VÝPRODEJ švýcarských prémiových kol BMC
Protože jste všichni zapálení cyklisti, kteří od nás využívají spousty služeb, připravili jsme pro vás pro letošní sezónu novinku, cykloservis, který doplní naše prémiové služby. Protože víte, že jsme zaměření na kvalitu, dlouho jsme vyčkávali, než jsme pro vás připravili servis.

Nyní, pro klienty Alltraining, nabízíme celosezónní slevu 20% na servis kol. Vyzkoušejte našeho skvělého mechanika a nechte své kolo hýčkat v rukou experta. Opravy na počkání, do druhého dne, svoz do domu do 50 km zdarma.

Soubor OBJEDNÁVKA služeb cykloservisu
Protože letos na jaře zůstala Mallorca pro většinu z vás nedotčena, přesunuli jsme všechny naše letošní jarní kempy na podzimní termíny od 27. 9. – 16. 11. 2020. Prodlužte si léto a pojeďte s námi na Mallorcu na podzim i vy! Připravili jsme pro polykače kilometrů, nadšené cyklisty, i pro celou rodinu šest turnusů tréninkového kempu v délkách 8 a 10 dní s kompletním servisem a špičkovým zázemím, na které jste u nás zvyklí.

Kemp je vhodný pro všechny cyklisty, kteří si chtějí prodloužit léto a utéci před nevlídným podzimním počasím do teplých krajů, kde můžete spojit cyklistiku s koupáním u moře. Aktivně si na kole posunete fyzičku a váš doprovod, rodina, či i vy sami si užijete koupání a moře naplno. Za kemp najedeme cca 500–1.000 km
ve 2–3 tréninkových skupinách s velkým rozptylem výkonnosti.

Soubor REZERVACE termínů podzimní Mallorky

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT