Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Chcete vyzkoušet na vlastní kůži jakou péči mají profesionálové?

Publikováno | Sdílet:

Chcete vyzkoušet na vlastní kůži jakou péči mají profesionálové?

Připravili jsme pro vás šanci prožít opravdu VIP den s maximální péčí oborníků z tréninkového serveru Alltraining.cz. Na každý z 16 závodů seriálu Kolo Pro život budou vylosováni 3 - 4 takzvaní „SUPER BIKERs", kteří dostanou maximální profesionální sportovní péči tak, jako ji zažívají ti nejlepší závodníci světa.

VIP péče zahrnuje důležité tréninkové a výživové rady zkušených trenérů, vyhodnocení a analýzu zatížení absolvovaného závodu, aktivační a pozátěžové masáže i výživové doplňky na trať. Díky maximální pozornosti a péčí celého realizačního týmu SUPER BIKER zažijete a vyzkoušíte den, který vás bude motivovat ke stále lepším osobním a hlavně sportovním výsledkům.

Navštivte stánek SUPER BIKERS na závodech Kolopro! I když nebudete mezi šťastnými výherci, můžete využít bezplatnou poradenskou zóna zejména v oblasti tréninku, výživy a s ní spojeného vybavení. Navíc zde také v den závodu získáte 50% slevu na první objednávku tréninkových či dietologických programu Alltrainihng.cz.

Co čeká na SUPER BIKERs?

1. Odborníci z tréninkového serveru Alltraining.cz vám sestaví tréninkový a výživový plán na 7 dní před závodem s odborným metodickým vedením až do závodního dne.

2. Na závod vám zapůjčíme špičkové kolo Specialized.

3. Připraveny pro vás budou Wattmetry Powertap - pro přesné řízení zátěže v závodu a zisk potřebných dat k zhodnocení vašeho zatížení.

4. Při závodu vám bude v orientaci po trase pomáhat navigace Garmin.

5. Na závod obdržíte veškerou potřebnou výživu od Survival.

6. Absolvujete předstartovní a pozátěžovou regenerační kůru myostimulátorem Comex.

7. Obdržíte speciální závodní SUPER BIKER dres od firmy Kalas.

8. U stánku SUPER BIKERS bude mít již vyzvednuté startovní číslo, dostanete předzávodní briefing (jak se správně rozjet, kdy a co jíst při závodu) a pak už jen v doprovodu hostesky vyrazíte jako hvězda na start.

9. Jako SUPER BIKER budete startovat z první vlny.

10. Po dojezdu na vás bude opět čekat hosteska, dostanete regenerační drink, masáž a s trenérem Vojtěchem Beranem rozeberete absolvovaný závod na základě vyhodnocené analýzy z wattmetru.

11. Všichni zúčastnění dostanou shrnující materiál s podrobným odborným vyhodnocením absolvovaného závodu. Veřejně bude vyhodnocen nejlepší „SUPER BIKER" při vyhlášení výsledků závodu.


PŘIHLASTE SE DO SOUTĚŽE UŽ NYNÍ!

Chci být SUPER BIKER

 

Partneři projektu SUPER BIKER

Alltraining.cz - generální partner projektu (metodické vedení a zastřešení celé akce)

CycleOps - Wattmetry/Powertap - zisk potřebných dat k vyhodnocení

Compex - regenerace

Survival - výživové doplňky

Kalas - speciální týmové dresy

Garmin - navigace

Specialized - Bike

KoloPro - mediální partner

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT