Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Cyklistická dovolená na Mallorce plná nezapomenutelných zážitků

Publikováno | Sdílet:

Čas letí a s dubnem přichází i další tréninkový kemp s tréninkovým a rehabilitačním centrem Alltraining.cz na slunné Mallorce. Začínáme opět zátěžovými testy, které nám odhalí aktuální výkonnost jednotlivých účastníků. Nutno podotknout, že mnozí se neúčastní těchto testů poprvé a jejich opakované testování vykazuje zlepšení výkonnosti zapříčiněné systematickým tréninkem pod vedením hlavního trenéra Vojtěcha Berana. K nim se přidávají nové tváře, které velmi rychle začleňují do skupiny ať první či druhé.

V brzkých odpoledních hodinách nastal vytoužený čas zaplněný absolvováním prvních desítek kilometrů v rovinaté jihovýchodní části ostrova a otestování kol našich značek BMC a COLNAGO. Mallorca je cyklistika a cyklistika je i vychutnávání skvělé kávy na prosluněných zahrádkách v útulných mallorských vesničkách. Pochopitelně tento zážitek nemohl ve většině vyjížděk chybět.

V úvodní části kempu byl naplánován blok rovinatých etap, kde se účastníci zejména seznamovali s jízdou ve skupině. Všichni bez problémů zvládli více jak stokilometrové tréninky, které byly uzpůsobeny všem výkonnostním skupinám. Večery opět patřily přednáškám, ve kterých byli všichni seznámeni s výsledky zátěžových testů, díky nimž trénujeme chytře a efektivně. Další přednášková témata patřila zásadám správného stravování a metodám dokonalé regenerace pod vedením fyzioterapeutky Terezy Beranové. Celodenní aktivity byly vždy podpořeny naším doprovodným vozem napěchovaným produkty od firmy Nutrend.

Cap Formentor nebo ikonické stoupaní do horského přístavu Sa Calobra. Dosáhnutí těchto míst znamená vždy nejdelší tréninkovou jednotku v celém kempu, kdy celková vzdálenost přesahuje hranici 200km a v královské horské etapě 160km a 3000 výškových metrů . Toty magická čísla je pro mnohé zatím metou nedosaženou. Ovšem při správně zvoleném tréninkovém přístupu celého Alltraining.cz týmu a výběru optimální výživy, se tato vytyčené mety stávájí skutečností. Vyrazíte i Vy s námi na Mallorcu?

Veškeré fotografie naleznete ZDE

Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT