Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Cyklistická dovolená na Mallorce s Alltraining.cz je o zábavě a sportu

Publikováno | Sdílet:

Mallorca, to je pohoda, sluníčko a spousty nevšedních zážitků! Projeďte se s námi na kole, zastavte se za odměnu na kafíčko, okuste španělský dortík a poznejte turistické klenoty Mallorky v prosluněnném ráji cyklistů! I takto může vypadat vaše sportovní cyklistická dovolená! Přidejte se k nám a trénujte s námi chytře i vy! Léto se kvapem blíží, závodní cyklistická sezóna je v plném proudu. Naši účastníci přijeli najezdit první jarní kilometry, seznámit se se silničním kolem a také se naučit pod vedením trenérů základy správnému tréninku a techniky na silničním kole v ráji cyklistů.

Tentokrát k nám zavítali  již Mallorkou protřelí cyklisté, ale i několik natěšených nováčků, kteří se těšili na metodické vedení našeho tréninkového centra. A protože se jedná spíše o rekreační sportovce, mohla by u nich nastat obava, zda podobnou sportovní dovolenou fyzicky vydrží, ale díky našemu konceptu kempů všichni zvládli všechny etapy.

Díky úvodním zátěžovým testům se postaráme o to, aby každý do jednoho zapadl do své výkonnostní skupiny a pod vedením  zkušených trenérů Vojtěcha Berana a Adama Ptáčníka si má každý šanci užít osm dní plných sportu a cyklistiky naplno. Na každém jen pak je, jak si chce dát do těla, či jak moc chce správně a chytře trénovat pod dohledem trenérů. Ale kdo vám celý průběh popíše lépe než samotní účastníci, proto si můžete pročíst dvě krátké zpovědi.

Petr. P. : „Na Mallorce jsem poprvé a to díky Ondrovi, který na cyklistickém kempu byl loni poprvé a vše velmi pochvaloval, tak od s firmy přesvědčil další 4 lidi. Nikdo z nás moc nevěděl co očekávat, ale po úvodním šoku jsme vše vstřebali a užívali si každý den. Konkrétně já sám jsem zapomněl ne veškeré pracovní povinnosti a odreagoval jsem se maximálně. Za to celému týmu Alltrainingu děkuji a doporučuji všem, kteří chtějí aktivní dovolenou.“!

Pavel H. : „Na cyklistickém kempu s Alltraining.cz jsem poprvé. Celý kemp jsem dostal jak dárek a tak jsem byl plný očekávání, co mě čeká. Velmi mě překvapila celá úroveň a organizace. V podstatě bych řekl, že to nemělo chybičku. Adam s Vojtou jsou lidé na svém místě a ostrovem nás provedli úžasnými místy.“

Veškeré fotografie naleznete ZDE

Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT