Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Cyklistické kempy na Mallorce již po jedenácté, nově v létě i na podzim!

Publikováno | Sdílet:

Cyklistické kempy na Mallorce již po jedenácté, nově v létě i na podzim!

UŽ PO JEDENÁCTÉ JSME OD ÚNORA DO KVĚTNA 2019 PŘIPRAVILI DVANÁCT TURNUSŮ TRÉNINKOVÝCH KEMPŮ JAK PRO POLYKAČE KILOMETRŮ, NADŠENÉ CYKLISTY A CYKLISTKY, TAK PRO CELOU RODINU.

Nově jsme pro vás přidali ke třem podzimním cyklistickým kempům během října i dva letní turnusy v červenci a srpnu pro celou rodinu. Využijte časovou, věrnostní, studentskou, či skupinovou slevu a pojeďte s námi na kemp za těch nejlepších podmínek.

Na všech našich tréninkových pobytech na vás každý denčeká sportovní aktivita, při níž si ideálně odpočinete od reality, rozjedete se do sezony, zapomenete na stres a budete se moctponořit do plnění svých sportovních snů a cílů. Náš celodenní „all-inclusive“ tréninkový a regenerační program je zárukou kvality a nejvyšší odbornosti. Moderní koncepce a možnost sportovního vyžití, které vám sport přinese, promění pobyt na Mallorce v exkluzivní sportovní dovolenou, na kterou jen tak nezapomenete. Užijte si osm až deset dnů sportování a pod vedením zkušených trenérů si splňte své sny, nechejte se hýčkat a přiveztesi nevšední sportovní zážitky.

Právě na jaře a na podzim je Mallorca ideálním místem pro každého cyklistu. Každoročně se tamv thto dobu sjíždí tisíce cyklistů z celé Evropy nejrůznějšího věku i výkonnosti. Mnoho dní zde tráví vrcholoví sportovci i cyklističtí nadšenci, a to od dětí až po seniory. Mallorca je zkrátka ostrov cyklistům zaslíbený. Cyklistiku na Mallorce si tu všichni vysloveně užívají v jakékoli formě.

Na Mallorce jevelké množství širokých silnic, i malých silniček se slabým provozem, které se klikatí po celém ostrově. Zatímco jihovýchod ostrova je rovinatější a vhodnější pro první jarní kilometry, na severní straně se týčí členité pohoří s kopci až do 1000 m n. m., kde si naopak můžete dát pěkně do tělaa vyjet si na pěknou vyhlídku. Výhodou ostrova je především skvělá infrastruktura, kterou mají naši trenéři v malíku, a proto s nimi nezabloudíte ani na menších stezkách. Díky nim bude každý trénink jedinečný.

Maják Formentor, přístav Sa Calobra, kříž na St. Salvador, betonová dráha v Ses Salines, cyklistické náměstí v Petře nebo malebná kavárna na vrcholu Randy. To jsou monumentální místa, která se vám na Mallorce dostanou pod kůži. O to víc, pokud je dobijete vlastními silami vsedle kola. Ne nadarmo jsou zájezdy na Mallorcu našimi klienty tak oblíbené.

Jak to u nás na kempu chodí?

Každý den začínáme v osm hodin ráno. Při rozcvičce s usměvavou fyzioterapeutkou olympioniků Terezou Beranovou probudíme tělo a připravíme ho na tréninkovou zátěž. Pak vyběhneme od hotelu Java a volným tempem pokračujemepodél moře. Běh postupně přechází v dynamický strečink sprvky atletické abecedy a nevynecháme ani několikposilovacích a kompenzačních cviků, abychom celý tréninkový den zvládli bez obtíží. Z rozcvičky se vracíme na snídani. Využijeme pestré a bohaté nabídky potravin a načerpáme síly i živiny do zásoby. Pokud je v plánu trénovat kapsu, snídani doplníme ještě tyčkami a gely s výživovými doplňky od firmy Nutrend a užse můžeme vydatna kolo.

Kolem desáté si všichni oblečeme stejnýdres, který každý účastník dostane jako pozornostpři příjezdu, naplníme bidony, do doprovodného auta uložímevěci, které si s sebou chceme vzít, a snablýskaným kolem připraveným naším mechanikemse rozjedeme směrem k pláži. Tam se od týmu trenérů pod vedením zkušeného cyklistického trenéra Vojtěcha Berana dozvíme trasu a náplň tréninku i rozdělení do výkonnostních skupin. Rozdělenívyplyne ze zátěžových testů, které probíhají hned první den. Při nich zjistíme optimální tréninkovou tepovou frekvenci, vekteré se vjednotlivých skupinách budeme pod vedením trenéra pohybovat. Každý účastník tak brázdí mallorské silnice se správným zatížením a ve správné tepové intenzitě atrénink ve skupině stejně zdatných cyklistů trénink si více užije. Nezapomínáme ani na správný posed, který hned po příjezdu zkorigujeme, aproto se na zapůjčeném závodním celokarbonovémkole prémiové švýcarské značky BMCuž od prvního dne cítíme báječně.Disponujeme celokarbonovými speciály převážně na diskových brzdách a elektrickém řazení. I Vy se tak můžete na Mallorce prohánět na nejnovějších kolech modelové řady roku 2019, 2020 a na kolech vítězů Tour de France, olympiád a mistrovství světa.Každý má možnost si vybrat kvalitní stroj dle své náročnosti, který chce na kempu osedlat. 

Na trénink vyrážíme jako sladěný závodní tým. Každý den trénujeme něco jiného, abychompostupně rozvíjeli všechny parametry výkonu –od základní vytrvalosti až po rozvoj intenzivnějšího výkonu. Nezapomínáme ani na techniku jízdy ve skupině, do kopce a zkopce, a při tréninku rychlosti se věnujeme i technice samotného spurtu včetně videocoachingu.

Zhruba vpůlce tréninku se všichni sejdeme na předem určeném místě a uděláme si pauzu. V prosluněnékavárně si můžeme dát dortík či je možné se díky doprovodnému autu občerstvit zvlastních zásob. O přestávce tak můžeme v klidu doplnit všechny výživové doplňky i tekutiny. S tím, čím si vhodně doplnit energii, poradí kdokoli z trenérského týmu Alltraining.cz, v němž nechybí ani ochotný mechanik, který pomůže zase při defektu.

Pokud by už v téhle chvíli někdo nemohl pokračovat vtréninku nebo by byl už unavený, projede se zpět khotelu doprovodným vozidlem nebo ho někam přiblížíme. Tak budou mít všichni cyklisté příležitost podívat se i do vzdálených zákoutí ostrova a o nic nepřijdou.

Po tréninku neleníme a ještě před osprchováním a vypitím regeneračního nápoje nastartujeme regeneraci krátkým ledováním nohou vhotelovém bazénu a správným protažením sfyzioterapeutkou.

Naregeneraci je pak vyčleněno celéodpoledne, kdy je možné využítslužeb maséra či fyzioterapeuta. Každý den se tak můžeme nechat hýčkat pod dohledem zkušeného týmu tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz. Po regeneraci následujípřednáškyse sportovní tematikou či besedyspozvanými hosty zřad vrcholových sportovců.

Na konci dne si společně vychutnáme večeři, někdy společně ještě posedíme v hotelovém baru nebo v hospůdce vokolí a zhodnotíme tréninkový den. Poté cyklisty čekáuž jen vydatný spánek, aby načerpali síly a těšili se na další tréninkový den s týmem Alltraining.cz.

Vezměte kamarády a vyrazte na Mallorcu v partě se slevou

Letos jsme mysleli na všechny, co mají rádi cyklistiku a Alltraining. K věrnostním slevám, jsmepřidali studentské a skupinové. Při účasti deseti cyklistů jede jedenáctý ZDARMA. U menší skupiny pěti účastníků šestý za 50%.

AKTIVNÍ PROGRAM PRO DOPROVOD (S MOŽNOSTÍ HLÍDÁNÍ DĚTÍ)

Nenechávejte své protějšky doma a užijtesi společnou dovolenou na tréninkovém kempu!
Pro vaše drahé polovičky jsme připravili aktivní cyklistický celodenní program pod vedenímtrenéra. Manželky či přítelkyně si užijí sportovní dovolenou, odpočinou si od všedních povinností, a navíc zapracují na svojíkondici. Nabízí se jimjedinečnámožnost vychutnatsi sportovní aktivity bez starostí.

Aby se mohly plně vrhnout do každodenního sportovního programu, zajistíme pro ně hlídání dětí(od 5 let). Pak je možné bez starostí podniknoutna kole pěkný výlet po mallorských silničkách, zdokonalit techniku jízdy pod vedením trenéra a zapracovatna zvýšenícelkové fyzické kondice. Večer pak určitě rády využijí služeb fyzioterapeuta či maséra, aby si mohly užít další aktivní den.

V případě zájmu nabízíme pobyt i pro vašeho partnera za příznivou cenu bez společného celodenního tréninkového programu.

Cena tréninkového kempu pro aktivní účastníky zahrnuje:

celodenní tréninkový program vedený odborníky Alltraining.cz

polopenzi v čtyřhvězdičkovém hotelu s prvotřídní kuchyní

wellness zázemí s vnitřním bazénem a fitness

• zapůjčení nového celokarbonového závodního kola BMC na celý pobyt, včetně nastavení posedu

• osobní tréninkové konzultace

• úvodní zátěžový test fyzické kondice

iontové nápoje a výživový balíček od firmy Nutrend

regenerační služby (3x masáž, 1x fyzioterapie, myostimulátor)

• doprovodné vozidlo a mechanika na každý trénink

• cyklistický dres Lawi a dárky od partnerů kempu

testování top modelů silničních kol BMC a výrobků od partnerů (Garmin, Cycleops, Compex, PowerBreathe)

transfer z letiště a zpět v době řádného termínu kempu

• videocoaching, besedy a přednášky

PROGRAM PRO MALÉ ZAČÍNAJÍCÍ BIKERY
Neváhejte a vezměte na tréninkový kemp i své dítě. Ve skupině vrstevníků ho naučíme základy jízdy na kole tak, aby hravě zvládlo jízdu v terénu, osvojilo si základní cyklistické návyky a dovednosti, a jízda na kolese tak pro něj stalazábavným a bezpečným sportem, který ho bude bavit stále více. Na kempu probíhají každý den tréninkové lekce, kde děti projdou kompletní metodiku nezbytných cyklistických dovedností.Všemzačínajícím malým bikerům kolo rádi zapůjčíme.

Tip na zkrácení šedívých podzimních dnů

Vyrazte s námi na Mallorcu již letos v řijnu a listopadu. Stabilní průměrná teplota 20–27 °C, slunečné počasí, vítr slabší, spíše nárazově, se změnou počasí, nejčastější dress code: krátký dres + kraťasy

(občas vesta), koupání v moři (20 °C) zaručí krásné podmínky pro jeden z našich tří podzimních kempů.

Tip na letní dovolenou u moře pro celou rodinu

Novinkou pro nadcházející léto je nový pobyt na španělské Mallorce, který je ideálním tipem na letní sportovní dovolenou pro celou rodinu. Je koncipován volněji, tak, abyste si užili léto s rodinou u moře naplno, a přitom si zatrénovali v cyklistické skupině pod vedením trenéra. Běžný den rodinné dovolené nijak nenaruší cyklistický trénink v brzkých ranních hodinách v příjemném chladnějším vzduchu. Před snídaní již budete z kola zpět a poté se už můžete plně věnovat rodině. Během pozdního odpoledne máte možnost využít hotelové welness či našeho fyzioterapeuta nebo maséra, který se postará o vaši regeneraci. Některé večery zpestříme zpestříme krátkou tematickou besedou.

Přidejte se k nám i vy a na jaře 2020 s námi vyrazte na tréninkový kemp plný nevšedních sportovních zážitků, pohody a dobré nálady. Od konce února do května jsme pro vás připravili čtrnáct turnusů, ze kterých si vybere snad každý cyklista. S námi si totiž Mallorku užije úplně každý!

Nyní můžete využít do 15.12.2019 nejlevnější nabídku first minute pro jarní turnusy, které se již teď rychle plní. Klikněte zde pro více informací o jedinečných cyklistických kempech na Mallorce.

Těšíme se na vás na Mallorce!

Za týmtréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz

Vojtěch a Tereza Beranovi

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT