Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Cyklistický kemp s Alltraining.cz na Mallorce - legrace, moře cyklistických kilometrů a sluníčko

Publikováno | Sdílet:

Kemp Starter IV. od 22 do 31. března je za námi! Služby našeho profesionálního zázemí na Mallorce si přijelo užít několik hobby cyklistů – pohodářů, ale i bývalí závodníci a profesionální sportovci, kteří si užívali full servis od doprovodného vozidla s občerstvením až po regenerační procedury.

Díky zátěžovým testům, které hned z kraje krempu všichni účastníci absolvovali, jsme mohli vytvořit několik výkonnostních skupin, aby byl trénink pro každého co nejpřínosnější a efektivní. V prvním bloku kempu jsme probrázdili rovinatější části ostrova a završili jsme ho královskou jízdou na nejsevernější cíp Mallorky – maják Formentor. Domů jsme se vraceli plni dojmů a s více jak 200 km v nohách! Díky večerním besedám s videocoachingem se navíc každý účastník dozvěděl něco nového a posunulo ho to tak v jeho cyklistickém výkonu dopředu.

Po prvním bloku a náročné dvoustovce následoval den volna plný regeneračních procedur – sportovních masáží a fyzioterapií pod vedením zkušených fyzioterapeutek a masérů. K dispozici byl po celou dobu kempu i elektrostimulátor Compex, který slouží jako skvělá alternativa za masáže.

V druhé části kempu jsme na karbonových kolech BMC projeli celé západní pobřeží. Nastoupali jsme téměř 7000 výškových metrů a objevovali krásná místa v okolí pohoří Sierra de Tramuntana – horský přístav Sa Callobra, Coll de Soller, městečko Valdemossa... A mnoho dalšího! Cyklopočítač Garmin Edge 520, který mohli všichni naši cyklisté otestovat, nás zavedl na nová místa jako je např. malebné městečko Sant Elm. K mallorským kopcům s překrásnými výhledy se přidalo navíc i skvělé počasí – slunce, modrá obloha bez jediného mráčku, 20 stupňů… Zkrátka ideální počasí pro cyklistiku.

Věříme, že si všichni kemp naplno užili a my už se pomalu chystáme na další cyklisty.  

Kemp Starter IV. očima našich účastníků:

Jarda Zákravský

Na akcích, co jsem absolvoval, byla organizace buď 100% přátelská nebo 100% profesionální – na kempu s Alltrainingem jsem našel 100% rovnováhu mezi obojím a to bylo super. Nejvíc jsem si užil horské etapy, kdy jsme celkově nastoupali neuvěřitelných 7 000 m. Po nich jsem vždy rád relaxoval v regeneračním centru na masáži nebo Compexu.

Tomáš Kakrda

Já jakožto bajker (silniční cyklistikou nepolíben) jsem na Mallorku na silničce vyrazil úplně poprvé. Užil jsem si super 10 dní se skvělou partou lidí a několikrát jsem ve sjezdech, výjezdech a jízdě v balíku překonal sám sebe. Kemp na Mallorce s Alltrainingem doporučuji všem nadšencům do cyklistiky a sám už se těším na letní MTB kempy v ČR!

Jirka Regent

Kemp jsem si užil naplno a nejvíc jsem ocenil, že jsem tu jezdil s lidmi, které nikdo nemusí přemlouvat a jezdit opravdu chtějí. J Super parta lidí, perfektní zázemí a servis, doprovodné vozidlo s občerstvením, regenerační procedury… zkrátka fajn cyklistická dovolená, kde se člověk nemusí o nic starat a vše si užije naplno.

 

Veškeré fotografie naleznete ZDE

 

Alltraining.cz

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT