Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Cyklistika, koupání a skvělé jídlo i takový může být váš kemp na Mallorce

Publikováno | Sdílet:

První soukromý kemp letošní podzimní sezony byl po všech stránkách úžasným zážitkem pro všechny zůčastněné. V tomto termínu (4. – 8. 10. 2022) je cyklistika vhodná pro všechny, kteří si chtějí prodloužit léto a utéci před nevlídným podzimním počasím do teplých krajů, kde spojí cyklistiku a koupání u moře dohromady, to se nám přesně povedlo a ještě jsme si přidali gastronomické zážitky v místních restauracích.

Sešla se zde skvělá a zábavná skupina kamarádů, které spojila cyklistika a sport všeobecně. Od prvního seznámí, bylo jasné, že se rozhodně nebudeme nudit. Kemp jsme obligátně odstartovali zátěžovými testy, abychom zjistili, jak na tom fyzicky naši účastníci jsou a následoval první seznamovací trénink do oblíbeného městečka Llucmajor.

Každý den jsme se zahájili rozcvičkou spojenou s koupáním v moři a tím jsme se naladili pozitivní energii na celý den.

V následujících dnech jsme projeli příměstské městeko Sa rapita, podívali jsme se také na posvátnou horu Sant Salvador a nevynechali jsme ani krásné scenérie západního pobřeží zakončené v přístavu Port de Soller, kde jsme vychutnali přímo elektrizující atmosféru.

Závěrečná vyjížďka nás zavedla do malebné zátoky Cala Pí a v nedaleké restauraci jsme se vychutnali místní rybí speciality, pak už nezbývalo než se rozloučit a začít plánovat další setkaní na Mallorce.

Děkujeme kluci, byla to skvělá jízda a my se na vás již teď těšíme.

Veškeré fotografie naleznete ZDE

Alltraining.cz

 

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT