Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

DĚTSKÝ KROUŽEK - HOLKY KLUCI HLEDÁME NOVÉHO MISTRA SVĚTA - začínáme 27.9. v 16hod

Publikováno | Sdílet:

DĚTSKÝ KROUŽEK - HOLKY KLUCI HLEDÁME NOVÉHO MISTRA SVĚTA - začínáme 27.9. v 16hod

Naše tréninkové centrum vám chce být stále blíže! Protože vás na kole kolem nás jezdí stále více, rozhodli jsme se, že pomůžeme v rozkvětu i těm nemenším a zakládáme dětský kroužek pro děti od 8 - 14 let. V něm pomůžeme proniknout do světa cyklistiky všem dětem, které mají rádi kolo. Začínáme VE STŘEDU 27.9. v 16.00, první hodina je zdarma, tak vezměte funkční horské kolo, cyklistickou přilbu a pojďte se podívat, co vás bude celý rok čekat.

Každou středu od 16 - 18 hodin budeme trénovat jízdu v terénu, naučíme se správně ovládat kolo v jakýchkoli podmínkách a mít z cyklistiky radost. Nebudeme se zaměřovat jen na jízdu na kole, ale také na velmi důležité aspekty, jako je optimální posed, jak se o svého dvokolového miláčka strat. Vyzkoušíme i spousty dalších zajímavých věcí s cyklistikou spojených. Na podzim a na jaře nás čeká maximální vyžití na kole. Naopak v zimních měsích vyměníme kolo za zábavný trénink v  tělocvičně, kde se děti naučí základům všestranného pohybu, které budou základním pilířem pro celý ciklistický rok.
 
Nezapomněli jsme ani na rodiče a přátele cyklistiky. Souběžně bude každou středu probíhat i trénink pro dospělé a tak můžete v případě zájmu při doprovodu na kroužek s dítětem sportovat celá rodina našem hobby teamu.

Kde nás najdete

Tréninkové centrum Alltraining.cz, areálu ZŠ a MŠ Ústavní - budova tělocvičny 1. patro, Hlická 1/400, Praha 8.

kontakt: 777 87 10 45, email: vojtech.beran@alltraining.cz

O kroužek se budou starat naši specialisté. Zejmena zkušený cyklistický trenér a garant celé cyklistické koncepce Mgr. Vojtěch Beran s 25 letou praxí ve vrcholové cyklistice a bývalý vynikající dráhař a olympionik, nyní trenér Adam Ptáčník.

Co Vás čeká a nemine na kroužku

Cílem je pod odborným dohledem se naučit správně ovládat kolo v terénu a mít s cyklistiky radost. Nebudeme se zaměřovat jen na jízdu na kole, ale také na velmi důležité aspekty, jako je optimální posed, jak se o svého dvokolového miláčka strat a spousty dalších zajímavých věcí s cyklistikou spojené.

Adam Ptáčník ke svému rozhodnutí říká: "Bohužel kariéra vrcholového sportovce netrvá věčně. Rád bych mé dlouholeté zkušenosti nejen z cyklistiky, a že jich je,rád předával dál. Od malička mám velmi kladný vztah k dětěm, tak to pro mě bylo jasné rozhodnutí. Má předstva o kroužku je taková aby to nebylo jen fádní ježdění na kole, ale aby nechyběla zábava, vzdělávání, ponaučení a především vše brát s úsměvem."

Vojtěch Beran dodává: "Když vidím, kolik šikovných dětí kolem nás na kole jezdí, je škoda jim nepomáhat. Cyklistika potřebuje nové talenty a kdo jiný než zkušení trenéři by je měli od malička hledat. Nejde jen o vrcholový sport, ale jestliže získají děti k cyklistice a sportu kladný vztah pomůže jim to do dalších  životních etap, kde budou cílevědomější, samostatněší a nakonec i výrazně odolnější proti nemocem, když pohybem zocelý jejich imunitu."

 

Více informací ZDE

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT