Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Dětský kroužek pod vedením trenéru z Alltraining plný zabavy a pokroků!

Publikováno | Sdílet:

Protože v Alltraining.cz neleníme a hledíme také na budoucnost, vznikl projekt dětského kroužku. Projekt se proměnil v realitu 28. Září, kdy proběhla historický první hodina pod vedením trenérů Vojtěcha Berana a Adama Ptáčníka.

Kroužek je zaměřený především na zdokonalování cyklistických dovedností na kole. Pod odborným vedením se učíme, jak zaujmout správnou polohu jezdce, dobře přenášet těžiště, co nejrychleji projet slalom, sjíždět a vyjíždět prudké kopce, nezapomínáme ani na skoky a schody.

Ovšem v našem tréninkovém a rehabilitačním centru Alltraining.cz víme, že cyklistika není pouze o ježdění na kole, ale také o zdraví a zábavě, a proto si naši malí bikeři a baikerky užívají spousty pohybových her a pestrého cvičení a protahování.

V současné době máme za sebou již čtyři lekce a je velmi pozitivní a krásné vidět obrovské pokroky, sledovat jak jsou děti šikovné a spokojené. Dětský úsměv je pro nás tou nejlepší odměnou!

Cílem celého projektu je pomáhat nejen dospělím, ale zaměřit se na ty nejmenší a pomáhat jit odborně v jejich rozkvětu. Naučit je, pracovat se svým tělem, poznávat ho a to vše především zábavnou formou v podobě her.

Neváhejte a přidejte se k nám,veříme, že si cyklistiku s námi oblibíte! Příjmáme děti od 6 let.. Přidejte se se svým malým bikerem k nám i vy. Kde? ZŠ ÚSTAVNÍ, tréninkové a rehabilitační centrum Alltraining.cz - každou STŘEDU od 16.00.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT