Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Dny otevřených dveří tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz plné novinek a překvapení

Publikováno | Sdílet:

Dny otevřených dveří tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz plné novinek a překvapení

Právě proběhnuté dny otevřených dveří se vydařily nad očekávání. Centrum Alltraining se proměnilo ve výstavní a testovací místo pro širokou veřejnost. Páteční program byl otevřen tiskovou konferencí s mnoha novináři, v rámci které byl představen exkluzivní projekt pro rok 2018, Alltraining Cycling Academy - cykloškola Vojtěcha Berana. Jedná se o seriál 34 výukových videí, které naučí jednoduše každého cyklistu nejen správné technice jízdy na silničním i horském kole, ale i nezbytné zásady správného zatěžování těla a regenerace. Projekt už nyní budí velký zájem a jeho pilotní díl bude odvysílán prostřednictvím internetových a televizních kanálů již v polovině února.

Program pokračoval v dobré náladě a sportovním duchu a zájemci si mohli vyzkoušet, jak fungují všechny používané přístroje v našem centru a mohli se seznámit s novou značkou kol BMC, na které budeme brázdit silnice a terény na našich tréninkových kempech. Novinkou je i to, že si bude moci, každý náš zákazník kolo také koupit v prodejně našeho centra. Alltraining jako jediný v České republice nabízí vypékání sportovních vložek pomocí přístroje Retül. Správná podpora chodidla cyklisty je důležitá a ve spojením s moderním nastavením správného posedu komplexní metodou BG Fit za pomoci speciální měřící stolice REtul dostane každý cyklista maximální péči při seřízení posedu na jeho stroji. Dnes speciální nastavení posedu nevyužívají jen vrcholový sportovci, ale právě Alltraining nabízí možnost profesionálního nastavení kola každému cyklistovi - od úplného začátečníka, až po vyzrálého profesionálního jezdce.

V rámci těchto dní byl představen i nový testovací trenažer pro naše zátěžové testy WATT Bike. A aby byl otestován ještě za tepla, zájemci si zasoutěžili o nejlepšího WATT Bikera. Vítězem se stal ten, co sešlápl pod vedením sprintera olympionika Adama Ptáčníka největší zátěž. Nezapoměli jsme ani na test naší chytré váhy, a tak si každý na bodyanalizátoru mohl zjistit kolik má v těle kostí, svalů, vody a obávaných tuků.

Podle tréninkové koncepce Vojty Berana je potřeba nejen trénovat jízdu samotnou, ale mít i jinak zdravý životní styl. Aktivní program byl proto doprovázen besedami o tréninku, výživě ve sportu, jak správně tělo po výkonu protáhnou, zpevnit svaly či dosáhnout maximální regenerace. Správnou metodu cvičení si mohli návštěvníci aktivně vyzkoušet s fyzioterapeutkou olympiniků Terezou Beranovou.

Po oba dny celý tým Alltraining odpovídal na dotazy nejrůznějšího typu a návštěvníci tak odcházeli nejen s čerstvě vypečenými vložkami či novým kolem prvotřídní švýcarské značky BMC, ale i plně nabytí novými informace, které v průběhu následující sezony zužitkují.

Pavla: Ráda jezdím na kole, a proto pro mě výstava měla přínos. Díky Vaší technologii si odnáším nové vložky do bot a těším se na jejich otestování. I když jsem spíše bikerka, letos se s Vámi určitě vydám natočit kilometr na silničce na slunnou Mallorcu.

David: Na výstavě jsem byl oba dny, abych vstřebal veškeré informace a mohl z nich těžit při svých jízdách. Váš tým je velice přátelský a ochotně mi odpověděl na veškeré dotazy týkající se nejen kol samotných, ale i správného trénování. Těším se, až budu moct sledovat Alltraining Cycling Academy a čerpat tak z informací po celou sezonu. No a snad se s Vámi vydám i na nějaký ten kemp.

 

KOMPLETNÍ REPORTÁŽ NAJDETE V NAŠÍ FOTOGALERII

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT