Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Druhý kemp MTB techniky na Benecku v duchu skvělé nálady

Publikováno | Sdílet:

Druhy kemp nasi skoly cyklisticke techniky na Benecku 9.-11.6.2017 pro kategorii cyklistu Hobby uspesne za nami! Cilem bylo vsechny zucastnene zasvetit do taju cyklistiky tak, aby pri absolvovani cyklistickeho maratonu v zavodnim tempu si byli na kole jisti, umeli volit spravnou stopu v jakemkoli terenu a meli kolo plne pod kontrolou.

Vsichni udelali obrovsky pokrok a my jim k tomu gratulujeme. Obzvlaste zacatecnikum Zuzce a Kamilovi, kteri za uplynuly vikend mnohokrat prekonali sami sebe a jiz se tesi na svuj prvni maraton. Pridejte se k nam i vy a trenujte s nami chytre! Pristi kemp mame jiz za mesic od 9.-15.7. opet v nadherne lokalite Krkonos na Benecku! Tentokrát přenecháme hodnocení na našich účastnících samotných, kteří se rádi podělili o své dojmy a zažitky..

 ZUZKA A KAMIL:    "Dne 9. - 11. 6. 2017 jsme se s přítelem poprvé zúčastnili 3 denní kempu Školy MTB techniky na  Benecku. Informační letáček i webová stránka Alltrainingu nás zaujala svým tematicky zaměřeným kempem. Škola techniky jízdy na horském kole byla určena všem, kteří chtějí získat jistotu, zbavit se strachu a naučit se nové fígle při jízdě v terénu pod vedením zkušených trenérů.Teď můžu spokojeně říct, že vše bylo splněno do puntíku!

                 V pátek po příjezdu k horské chatě Žalý, nás čekalo krásné přivítání a dárek. Pak šup šup ubytovat se a hurá do dresu a na plac. Vojta nás seznámil s celým průběhem kempu a slíbil nám, že má pro nás objednané krásné počasí. A že bylo!! Pak přišla řada na Matesa, který s velkou trpělivostí a ochotou nám pečoval o naše stroje.

  Dost řečí, krátký strečink a hurá do terénu. První den jsme se učili správnou techniku jízdy a ovládání kola. Seznámili jsme se s okolím, kde budeme trénovat. Po večeři jsme měli první videocoaching,kde jsme rozebírali naši techniku. Kdo si přivezl nějaké zdravotní neduhy, mohl se již dnes svěřit Vojtovi do jeho šikovných ručiček a nechat se pořádně promasírovat.

                 Druhý den ráno nás přivítala Terka a pěkně nás protáhla na rozcvičce. Pak snídaně a hurá znovu do dresu. Dnes nás čekala louka, kde jsme se učili zručnosti jízdy mezi překážkami, výjezdy a sjezdy obtížného terénu. Tak to byl pěkný oříšek a nejen pro mě. Mám obrovskou radost, že díky podpoře a trpělivosti trenérů, jsme to všichni zvládli! Po tréninku nás čekal oběd a po něm beseda s Terkou, která nás seznámila s důležitostí fyzioterapie. Odpolední trénink se konal v lese, kde nás čekaly různé přírodní překážky k nácviku techniky Cross-country. Kdo měl už unavené svaly a nějaké zdravotní problémy, mohl se obrátit na Terku, která velmi ochotně ráda všem pomohla. Já jsem byla moooc spokojená!!

                 A je tu poslední den, rozcvička, snídaně a naposledy do dresu. Ze začátku jsme opakovali techniku jízdy, sjezdy a výjezdy obtížného terénu a na závěr pro nás Vojta připravil „ sranda závod“. Moc jsme se pobavili a všichni jsme stáli na bedně!!! Pak už zbývalo závěrečné ukončení kempu a čtyřhodinová cesta domů. I když jsme byli oba unavení, tak celou cestu jsme rozebírali jednotlivé fáze celého kempu. A když jsme jeli kolem náročnějšího terénu, tak jsme sebevědomě hlásili, že TO UŽ TEĎ DÁME!!!

    Ještě jednou moc díky a doufám, že se brzy uvidíme na nějakém závodě."


RENÉ:   "Vzhledem k tomu ze jsem dosud na nicem podobnem nebyl, byl jsem plny ocekavani. Prekvapilo me hned v uvodu ze nas tam moc neni, coz se mi ve finale moc libilo neb si mel na nas vice casu.
Jelikoz se na radu veci co se probiralo 1.den bezne nesoustredim, neuvedomuji si je pri mych vyjizdkach, radu veci delam tak nejak automaticky a jak se taky ukazalo, nektere, i pekne blbe, takze me i trivialni veci zaujaly, a taky muj teprve 3defekt na Epicovi za 3roky mi prinesl mensi "vzruso". Byl to den pro me tak na rozjeti.
2.den uz byl kapanek obtiznejsi, a zvlast prejezd toho 15-ti kuseho "pole" klad bylo oriskem, jak ubyvaly sily behem dne... jinak az na tu "skalku" byla obtiznost v poho, nemaslim na me ta skalka me problem necinila, ale globalne pro vsechny. Bohuzel me pak poznamenal sjezdik korytem, tedy presneji vyjezdik po prvnim sjezdu kde se mi obnovil pri silovem tahu do kopce problem s lytkem a stehnem a toto me bohuzel uz vice ci mene limitovalo az do konce kempu.
3.den byl paradni, ta vyjizdka na Misecky a zvlast ty stoupanicka to byl narez ktery se me libil ze vseho nejvic, vyjezdy az na jednu zatacku jsem zdolal vse, a i tu kdybych tam jel tak potreti tak si myslim ze ji dam... sjezdy naprosto ok. Odpoledni zavod-pekne zpestreni, mirne jsem postradal vetsi motivaci vydat ze sebe max, ale to uz tak mam-znam se... a zvlast diky tomu podelanemu lytku jsem vedel ze nejsem na 100pro a timto jsem zamerne nesel nadoraz. Ale ani jsem to tam "nevytahoval" at se nerekne, no jo vymluvy...

Shrnuto: moc se me to libilo, perfektne zvolena posloupnost obtiznosti jak to gradovalo, krasne bylo projet si posledni den co se delalo ten prvni a i ten druhy... jak bylo vse snadne, ze clovek nemusel ani premyslet nad tim jak to "dat". A pro me asi zasadni... clovek ma v hlave jakousi predstavu jakze asi to vse na tom kole dela a jak to asi i vypada, a diky videu... ejhle, rada veci je jinak, spousta rezerv - vyborne pouceni. Ale diky tomu vsemu jsem tam jel!!! A tak vlastne vse tam splnilo me ocekavani, ba co vic, neco i nad ocekavani.
Zaver pro me: koukat se nahoru, dopredu, uvolnit ruce a ono to pujde... 
DIKY MOC celemu tymu, byli jste skveli. "

MARTIN: "Chci se s vámi podělit o zážitky z tréninkového kempu All Trainingu v Benecku. Konal se od 9.do 11.června a byl to můj první kemp, takže jsem nevěděl co mě čeká. V pátek jsme hned po úvodním seznámení vyrazili na obhlídku okolí, které je nádherné. Se skvělou partou jsme už při prvních výjezdech a sjezdech zjistili, jaké máme nedostatky a pod dohledem zkušených odborníků, Vojty, Terky a Matěje, jsme se je snažili odstranit. Postupně jsme trénovali těžší a těžší pasáže, které jsme zvládali lépe a lépe. Po trénincích na kole jsme sledovali a rozebírali naše výkony natočené na videu a měli přednášky o správném tréninku, výživě, regeneraci a fyzioterapii. Celý víkend byl prostě skvělý. Chci poděkovat za profesionální přístup celému týmu All Trainingu a rovněž doporučit víkendový kemp všem. Zcela určitě se rád zúčastním příště."

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT