Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Dvě druhá místa na Giant Lize pro Alltraining.cz. Neztratili se ani Super Bikeři

Publikováno | Sdílet:

Dvě druhá místa na Giant Lize pro Alltraining.cz. Neztratili se ani Super Bikeři

Ve čtrtém a pátém díle seriálu Giant Liga se v početném pelotonu dařilo našim svěřencům přímo skvěle. Amatér Daniel Treml vybojoval mezi profesionáli celkové druhé místo. Tereza Trefná taktéž dominovala mezi ženami.

Za sebou nechala opět naší naši svěřenkyni Katarinu Hranaiovou.Vidět byli i vylosovaní Super Bikeři, kteří nejen získávali cenné rady, ale také vybojovali velmi pěkná celková umístění.

Čtvrtý díl GIANT LIGY – GP FITSPORT Jiří Trampota se jelo za velice chladného a deštivého počasí, tentokrát ve hvězdném obsazení. Do Plzně totiž dorazil i Mistr světa z omnia Alois Kaňkovský (ASC Dukla Praha). Nejaktivnějším jezdcem byl náš svěřenec Daniel Treml a v kategorii žen se na skvělém druhém místě blískla Tereza Trefná (Alltraining.cz) a třetí byla opět naše svěřenkyně Katarina Hranaiová hájící barvy Sparty.

Pátý díl GIANT LIGY – GP Šilhavý-RAMALA ve sportovním areálu SKP RAPID - na teploměru tentokrát 5°C a vytrvalý déšť. Podmínky, které máme spojené hlavně s cyklokrosem. Na startovní pásce se tak objevili hlavně hvězdy terénu. Vedle Petra Dlaska (Telenet FIDEA) a Vladimíra Kyziváta (Johnson Controls) jsme mohli vidět Milana Spěšného (S&H Superior MTB) nebo Jiřího Hudečka (dimp Giant).

Závod vyšperkoval zlatý paralympionik Jiří Ježek (Tusnad Cycling)a americký jezdec Chris Scott (Experiment 23), který byl podzimním počasím v Plzni dost zaskočen.

Vzhledem k náročným podmínkám se i tak na startu sešla kvalitní konkurence 45 jezdců, kteří se opřeli do pedálů a vyrazili do zkráceného závodu na 44km.

Aktivně si počínal Petr Dlask (Telenet Fidea), pro kterého to byl první silniční start v Čechách po náročné cyklokrosové sezoně. Nesveda (Sparta) se v chladu nemohl pořádně rozjet a dlouho stahoval bodový náskok Daniela Tremla), kterému tentokrát pomáhal Jiří Bouška (oba Alltraining.cz).

Do nejdelšího úniku v polovině závodu se pustila dvojice Václav Hlaváč (Sparta) a Jiří Hudeček (dimp Giant). Společně vydrželi před pelotonem 6 km. Po té odpadl Hlaváč a Hudeček držel sólový únik dalších 9 kol. Díky následnému bodovému přídělu se vyhoupl na celkové třetí místo v závodě.

Poslední dvojnásobně bodovaný spurt vyhrál s přehledem Nesveda a sesadil z vedoucí pozice právě Tremla, kterému se v chladném počasí opravdu dařilo. Nejaktivnějším jezdcem se stal Ondřej Cink (Merida Biking)). Ženám kralovala Zuzana Šmídová (ZČE Cyklistika Plzeň) a juniory vyhrál Michal Rubáš (TJ ZČE Cyklistika Plzeň).

Ve čtvrtém závodě v soutěži Superbiker si nejlépe vedl Petr Ruman (Bike Fucktory), který si pochvaloval vynikající předstartovní servis a měření Wattů pomocí Powertapu. V pátém závodě si velmi dobře vedl junior Dan Aichingr (CK Hnízdil team), který obsadil navíc i druhé místo celkově v kategorii juniorů. Obzvláště si pochvaloval osobní trenérský přístup, kola Zipp, která jela prý úplně sama a tachometr Garmin, kde vše nejnoduše kontroloval.

Ceny nejlepším pak předával americký cyklista z Oklahomy Tom Shriver, který před lety na okruhu v Plzni taky závodil.

GP Šilhavý-RAMALA 19. května 2010

Čas vítěze: 1:01.54 h 44 km

1. místo Jiří Nesveda (AC Sparta Praha) 28b

2. místo Treml Daniel (Alltraining.cz) 20b

3. místo Jiří Hudeček (dimp GIANT) 15b

4. místo Petr Dlask (Telenet FIDEA) 7b

5. místo Ondřej Cink (Merida Biking) 7b

6. místo Jan Drbohlav (Experiment 23) 6b

7. místo Ladislav Fabišovský (AC Sparta Praha)3b

8. místo Karel Kopr (KC Slavia Praha) 3b

PowerBar Cup Juniorů

1. místo Michal Rubáš (TJ ZČE Cyklistika Plzeň) 2b

2. místo Dan Aichingr (CK Hnízdil Team)

3. místo Martin Rabovský (TJ ZČE Cyklistika Plzeň)

Sýkora sportswear Cup (ženy)

1. místo Zuzana Šmídová (ZČE Cyklistika Plzeň)

2. místo Jana Dubnová (Experiment 23)

KISS Proton prestige (soutěž aktivity)

1. místo Ondřej Cink (Merida Biking) 2b

Alltraining.cz Cup (watty ve spurtu) - 4. Závod

1. místo Petr Ruman (Bike Fucktory)   1255W

Alltraining.cz Cup (watty ve spurtu) - 5. Závod

1. místo Dan Aichingr (CK Hnízdil Team) 1135W

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT