Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Hana Falcová a Zdeněk Víšek opět i v Karlových Varech zářili na podiu

Publikováno | Sdílet:

Hana Falcová a Zdeněk Víšek opět i v Karlových Varech zářili na podiu

Milovníci technických XC pasáží se v sobotu konečně dočkali. Karlovarský AM Bikemaraton skýtá potěchu jak pro zkušené závodníky, tak i pro ty, co se chtějí v průběhu závodu porozhlédnout. Oranžové barvy Alltraining.cz však reprezentují hlavně výkonnostní závodníci a jejich skvělé výsledky daný fakt jen a jen podtrhují.

Výborné výsledky našich mladých závodníků zmiňujeme článek co článek, ale občas se stane, že i dravé mládí potřebuje trochu popíchnout. Trio závodníků Filip Rydval, Michal Swárovský a Tomáš Plášek již několik závodů v řadě ukazují, že kromě vysoké výkonnosti je spojuje i týmový duch a chuť využít možnost spolupráce se svými týmovými parťáky. K tomu je vede především zkušený trenér Vojtěch Beran a někdy musí udělit potřebnou radu i v průběhu závodu. S úsměvem dodává, že ho to s rostoucí výkonností jeho svěřenců stojí stále více sil.: ,,Pokud je mladý závodník veden správně vždy dojde na chvíli, kdy žák překoná svého učitele. To je normální vývoj, ale není na škodu se udržovat, abych klukům ještě chvíli stačil a předal jim tak své zkušenosti s týmovou prací v průběhu závodu, kde mají zatím největší rezervy. Všichni tři mají našlápnuto na opravdu slušné výsledky a když potáhnout za jeden provaz mohou celý progres ještě urychlit.‘‘ říká Beran.

Mladý Filip Rydval tudíž i ve Varech potvrdil pozici týmové jedničky a do cíle dorazil jako 25. a 11. ve své kategorii. Jen kousek za ním společně dorazilo trio jeho týmových kolegů 30. Michal Swárovský, 31. Tomáš Plášek a 32. Jejich trenér Vojta Beran. Do TOP50 se ještě probojovali 40. Jakub Jirků a 47. Ivan Šípal, kterému jen těsně uteklo pódiové umístění. A teď už k našim medailistům. První přivezl medaili Zdeněk Víšek. Ta měla ve Varech bronzovou barvu, ale sám Zdenda ihned hlásil, že pomýšlel na ještě vyšší pozice. Výborný výkon na těžké trati podala Hanka Falcová a stříbrná medaile se jí tak houpala na hrudi opravdu zaslouženě. Tím výčet výborných výkonů rozhodně nekončí. I ostatní členové Alltraining.cz prokázali sílu systematického tréninku a jejich výsledky si můžete prohlédnout v následném sumáři.

Výsledky:

Trasa B:

11./25. Rydval Filip, 13./30. Swárovský Michal, 14./31. Plášek Tomáš, 32./7. Beran Vojtěch, 17. 40. Jirků Jakub, 4./47. Šípal Ivan, 40./123. Štrbík Roman, 13./163. Průcha Vladimír, 39./167. Kučera Roman, 169./3. Víšek Zdeněk, 2./177. Falcová Hana, 43./183. Nečas Petr, 62./184. Kovář David, 17./191. Vastl Jan, 20./214. Jambor Luděk

 

Kompletní fotogalerii naleznete ZDE

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT