Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Kemp v Kokořínsku otevřel sezónu našich kempů v Česku

Publikováno | Sdílet:

Kemp v Kokořínsku otevřel sezónu Alltraining kempů v Česku

První kemp po návratu z Mallorcy Alltraining uspořádal v nádherné krajině Kokořínska a Máchova kraje. Jednalo se o firemní teambuildingovou akci – což je jedna z dílčích služeb, kterou naše tréninkové centrum poskytuje.

Po tom, co v Česku několik dní vydatně pršelo se nám těsně před kempem udělalo opět krásně. Silnice nám akorát stihly vyschnout a oba dva dny kempu provázelo pěkné počasí s teplotami v ideálním rozmezí pro cyklistiku.

Během prvního dne kempu jsme se vydali na projížďku okolí Kokořína a Kokořínského dolu, během které jsme se učili a pilovali techniku jízdy na silničním kole pod vedením trenéra Vojtěcha Berana. Po výborné večeři následovala přednáška, rozbor tréninku a videocoaching.

Druhý den jsme z Kokořínského dolu vyrazili směrem na sever k Máchovu jezeru, kde jsme si zastavili na kávu a po několika zvlněných kilometrech dorazili zpět k hotelu, kde jsme tento krátký dvoudenní kemp zakončili.

 

Během kempu měli účastníci možnost si místo svého kola vyzkoušet i kola od špičkových značek BMC a Colnago. Zároveň nechyběla ani sportovní výživa od firmy Nutrend.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT