Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

KPŽ Jestřebí hory a vynikající výsledky pro Alltraning.cz

Publikováno | Sdílet:

KPŽ Jestřebí hory a vynikající výsledky pro Alltraning.cz

Naši závodníci pokračují v úspěšné jarní sezoně. Filip Rydval, Ivan Šípal a Hana Falcová opět  minulý víkend opavovali stupně vítězů a připsali pro Alltraining další tři první místa ve svých věkových kategoriích. Navíc ještě Filip Rydval dokázal vybojovat i první desítku celkového pořadí v závodě seriálu Kolo pro život v Jestřebích horách.

Po dvoudenní cestě autem z Malorky dokázal Filip Rydval, i přes nateklé nohy, dokázal vybojovat první desítku v prestižním závodě KPŽ a vyhrát i svoji kategorii. Viavelo Šípal opět nezklamal a zvítězil. Svým výkonem překvapil Tomáš Plášek, kdy celkově dojel 24. Nejlepším hobby jezdcem byl Roman Štrbík (99.m). V Novém Městě na Moravě se českým závodníkům v XC nedařilo, to ovšem neplatí pro závodníky Alltraining.cz, kde Hana Falcová ve vloženém závodě: Birell Night race - nocni okruhy v areale stadionu dokázala vyhrát a stanout na pódiu, kde druhý den stáli ti nejlepší na světě. Fíla ke svému závodu dodává: "Dneska to byl boj sám se sebou, nohy ja z kamene po dlouhém bloku na Mallorce. Na hravé trati jsem se dlouho sžíval s bikem, ale nakonec to v posledním kopci dopadlo a konečně tam padlo 1. místo :)!"

 

Je vidět, že naši všichni svěřenci se pod chytrým tréninkem pomalu dostvaji do velmi dobé formy, ketrá bude gradovat postupně celou sezonu. Když se zaměříme na náš hobby tým ALLTRAINING HOBBY "B" figuruje na krásném 4.místě. Všem našim závodníkům gartulujeme za nadherné výsledky.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT