Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Letní kemp s Alltraining.cz plný pohody a rodinné atmosféry

Publikováno | Sdílet:

Tečkou za kolotočem našich jarních cyklistických kempů na Mallorce byl kemp Bike Holidays II., který se konal od 17. do 24. 5. 2019. Sešla se nám tu velmi sympatická skupinka nadšených sportovců i rodin, kteří nás mile překvapili svou kondicí. Všichni si přijeli užít letní teploty, sluníčko, moře, pohodovou sportovní dovolenou a dát si na kole pořádně do těla.

Několik účastníků využilo možnosti vzít s sebou celou rodinu. Drahé polovičky a dětičky, které preferují pasivní odpočinek a pohodu, si užívali letního počasí u moře či u bazénu a nasávali letní atmosféru plnými doušky. Prostě a jednoduše si každý přišel na to své a užíval si dovolenou podle svých představ.

Celý program jsme odstartovali po výborné snídani hned v sobotu ráno. Zátěžové testy spolu s měřením tělesné kompozice a síly vdechových svalů ověřili kondici našich účastníků. Pod vedením a tréninkovou koncepcí trenéra Vojtěcha Berana jsme ještě tentýž den zahájili první část kempu, kdy jsme se pozvolna rozjížděli v jihovýchodní části ostrova. Tuto rovinatější část Mallorky jsme na kolech BMC projeli křížem krážem, projížděli mnoho malebnými městy, stavěli na kávičku ve slunných mallorských kavárnách a zdolali jsme též první menší kopeček zvaný Bonany.

V následném třídenním bloku nás čekal vlnitější terén, kde jako vrchařka bodovala naše jediná dámská účastnice Jana. :-) Zdolali jsme kopec Orient a vydali jsme také za krásami západního pobřeží směrem na Andtrax, kde si řada účastníků vyjela nové rekordy v počtu nastoupaných metrů. V těchto náročnějších etapách nám vždy bylo nablízku doprovodné vozidlo na doplnění energie od Nutrendu.

Po trénincích si všichni účastníci mohli užít regenerační odpoledne plné masáží, uvolnění svalů pomocí elektrostimulátoru Compex či relaxací u moře a u bazénu s celou rodinkou. Počasí nám na tento kemp nemohlo vyjít lépe - letní počasí hřálo po celou délku pobytu, a tak doufáme, že si kemp všichni užili naplno - stejně jako my! 

A jak hodnotí své zážitky a postřehy na kempu naši účastníci? 

Roman: Tréninkový kemp na Mallorce byl naprosto super! Pořádně jsem se rozjezdil na kole a nakoplo mě to do dalších měsíců dřiny a tréninku. Po celou dobu o mě bylo výborně postaráno – servis kola, doprovodné vozidlo, regenerace…  Nemusel jsem se o nic starat a mohl jsem si naplno užívat dovolenou. Díky!

Jana: Celkový dojem velmi dobrý, služby na jedničku, všichni ochotní a vstřícní. Servis na jedničku vč. doprovodného vozidla. Někdy bych dala klidně i dvě kávičky. Co se týká tras, tak nejhezčí pro mě byla etapa přes Valldemosu a Andratx = krásné kopce a krajina. Předtím Orient – to taky nemělo chybu a délka byla tak akorát. Je tu vše potřebné pro to, aby si cyklista užil celý týdenní kemp naplno spolu s možností dokoupení zapomenutých věcí a přidruženého sortimentu.

Honza: Díky za skvělou aktivní dovolenou, kde jsem si mohl dát pořádně do těla a zároveň vzít s sebou celou rodinu. Mnohokrát jsem na trénincích překonával sám sebe a udělal jsem si rekord v počtu nastoupaných kilometrů. 

Podrobnou foto reportáž z kempu najdete ZDE

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT