Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Letní lastminute - Cyklodovolená v ČR a na Mallorce, příměstské tábory, slevy až 50%

Publikováno | Sdílet:

Letní lastminute -  Cyklodovolená v ČR a na Mallorce, příměstské tábory, slevy až 50%

Cyklistická sezóna běží v plném proudu. Mnoho z vás hojně využívá veškerých našich sportovních služeb. Pro všechny z vás tu máme prázdninovou akci na naše služby se slevou až 50%. Slevy platí při objednávce od 23. 6.–30. 7. 2021 a realizace služeb musí být nejpozději do 30. 8. 2021.

Někteří z vás se již teď chystají na letní cyklistickou dovolenou po Čechách nebo v zahraničí, jiní přemýšlí, kde by se zdokonalili v technice jízdy, či si zlepšili fyzičku. V neposlední řadě většinou přemýšlíte nad programem dětí s cílem, aby prožili pěkné sportovní prázdniny. Naše letní nabídka je tu pro vás – pro jednotlivce, děti, i celé rodiny.

Věnujte pozornost i letním a podzimním kempům v České republice i na Mallorce, které mohou být vaší sportovní cyklistickou dovolenou v tomto roce. Užívejte si s námi cyklodovolenou naplno.

Příměstské tábory nejen prázdninová cyklistika pro děti
Letní dva turnusy cyklistických příměstských táborů už mají poslední volná místa. Nenechte své děti zahálet doma, naučí se mnoho nového a dostanou se do ideální fyzické kondice. Příměstský tábor je zaměřen převážně na cyklistiku s cílem zlepšit co nejvíce techniku jízdy na kole. Program je doplněn každý den výukou angličtiny. Zázemí máme v Praze 8 Bohnicích.
Soubor PŘIHLAŠTE DÍTĚ na příměstský tábor
TERMÍNY cyklistických kempů
Pojeďte na tématicky zaměřený kemp! Získejte jistotu v terénu. Zbavte se nejistoty, strachu a naučte se nové fígle při jízdě v terénu pod vedením zkušených trenérů. Pomáháme všem věkovým i výkonnostním skupinám od začátečníků po vrcholové sportovce. Na třídenním výukovém bloku si rychle osvojíte všechna pravidla a dovednosti, užijete si pohodu, sportování i cyklistiku naplno. Na sedmidenním kempu i cíleně zamakáte na fyzičce. Kempy jsou vhodné pro celou rodinu.

Nově máme v nabídce i koncept kempu Apalucha, kemp určený pro otce a děti (7–12 let). Tatínek, který vezme na kemp své děti, získá doma kladné body, nechá odpočinout manželku a hlavně si na kempu pořádně se svoji ratolestí zasportuje a užije spousty zábavy. Svoji tréninkovou skupinu budou mít děti i tátové, a tak zajistíme efektivní vyžití pro všechny.
Soubor TERMÍNY cyklistických kempů na horském kole na léto 2021
Soubor TERMÍNY cyklistických kempů na silničním kole na léto 2021
nastavení posedu se slevou 1.000 Kč
V našem tréninkovém cetru ověřujeme funkčnost kardiovaskulárního systému, zjišťujeme složení těla, testujeme aktuální fyzickou výkonnost a nastavujeme správný posed na kole. Pomocí komplexního programu Retül Fit vás usadíme na kolo pohodlně s efektivním přenosem síly do pedálu tak, abyste se na kole cítili fajn a nepoškozovali si na něm zdraví. Sportujte s námi správně, zdravě, bez bolesti a s vysokým výkonem!

Akce platí při zakoupení služeb od 25. 6. do 30. 7. s čerpáním do 30. 8. 2021.
Soubor REZERVUJTE si termín nastavení posedu
Online trénink tréninkové balíčky s 30denním bonusem
Vyzkoušejte nové moderní metody a trénujte chytře! Zlepšete kondici, zefektivněte Váš čas a dejte sportování jasný směr a systém. Ke každé objednávce tréninkového balíčku získáte 30 dní zdarma.

Akce platí při zakoupení služeb od 25. 6. do 30. 7. s čerpáním do 30. 8. 2021.
Soubor OBJEDNAT online tréninkový balíček
Masérské služby se slevou 50 %
Celý červen a červenec můžete využít skvělou 50% slevu na všechny naše masérské služby, a tak si sportování v rozběhlé sezóně užijete naplno. Doporučujeme vám, za velmi příznivou cenu, skloubit fyzioterapii a masáž dohromady, aby vaše tělo mohlo plně regenerovat a zbavilo se všech bolestí a pocitu únavy ze sportu, či běžného života.
Soubor REZERVACE masáže se slevou 50 %
Léto s rodinou cyklistická dovolená na Mallorce
Kemp je určen pro všechny nadšené cyklisty, kteří si rádi jezdí aktivně na kole. Za týden posunete svou fyzičku a váše celá rodina si užije koupání a moře naplno.  V tomto termínu nabízíme vyžití pro všechny účastníky, a tak může na Mallorce sportovat úplně celá rodina. Na kempu najedeme cca 350–800 km ve dvou tréninkových skupinách s velkým rozptylem výkonnosti.
Soubor REZERVUJTE si termín aktivní dovolené pro celou rodinu
Podzimní Mallorca tři turnusy tréninkového kempu
Kemp je vhodný pro všechny cyklisty, kteří si chtějí prodloužit léto a utéci před nevlídným podzimním počasím do teplých krajů, kde můžou spojit cyklistiku s koupáním u moře. Aktivně si na kole posunete fyzičku a všichni si užijí koupání a moře naplno. Na kempu najedeme cca 500–1.000 km ve 2–3 tréninkových skupinách s velkým rozptylem výkonnosti.
Soubor REZERVUJTE si termín pozimního kempu na Mallorce
Tábor
Chcete na Mallorcu vyrazit sami a užívat si cyklistiku po svém? Naše mezinárodní půjčovna s kompletním cyklistickým zázemím a cyklocentrem je pro všechny návštěvníky každodenně otevřena po celý rok. V letních měsících se můžete na Mallorce za brzkého rána projet kondičně na kole a pak užívat moře, slunce a teplo celý den naplno.

V podzimních měsících Mallorca nabízí prosluněné silnice ke kondičnímu i výkonnostnímu ježdění, příjemnou denní teplotu a krásně vyhřáté moře. Udělejte si radost a zpříjemněte si dovolenou, či si prodlužte s námi léto a užívejte si Mallorcu na kolech BMC a Colnago po svém. K zapůjčenému kolu můžeme zajistit i ubytování v některém z našich čtyř nadstandartních hotelů vhodných pro náročné sportovce, rodiny i jednotlivce.
Soubor REZERVUJTE si cyklistiku na Malloce podle svého

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT