Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Mallorca 2016 s Alltraining.cz hlásí připraveno!

Publikováno | Sdílet:

Mallorca 2016 s Alltraining.cz hlásí připraveno!

Ač byly v české kotlině lednové teploty cyklistice velmi nakloněné, ke konci měsíce již začala zima vystrkovat drápky. A stejně jako ptáci odlétají na zimu do teplých krajin, tak celý tým Alltraining.cz dokončil veškeré přípravy a vyrazil směr MALLORCA.

Na první pohled by se to mohlo zdát velmi snadné. Napakovat auta, sbalit letní oblečení a jet. Každý kdo kdy navštívil náš tréninkový kemp, nebo jinou akci pod záštitou tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz ví, že se jedná vždy o dokonale připravenou akci. A tomu také odpovídají přípravy.

Zaprvé jsou tu kola. Ty jsou přeci základním elementem celého kempu. Karbonové stroje od světově proslulé značky Specialized se musí nejdříve precizně sestavit a posléze rozložit a připravit na přepravu auty a trajektem. Když už mají účastníci na čem jezdit, musí mít také na co jezdit. O vyvážené zásobení energii se stará tuzemská firma Nutrend, která je v cyklistickém prostředí notoricky známá. V neposlední řadě je také potřeba jezdit a trénovat v něčem. V tomto směru se o naše klienty stará opět česká firma Lawi, vděčíme ji za naši nepřehlédnutelnost na mallorských silnicích. Když už můžeme najet tisíce kilometrů a v podstatě projet celou Mallorcu křížem krážem, je také dobré to patřičně zaznamenat. Pro letošní rok k dané věci využíváme skvělé gps sporttestry Garmin Edge 520.

Poté co jsme dostatečně zásobeni materiálně je potřeba připravit jádro celé akce. Tím jsou samozřejmě špičkové služby zaštítěné samotným garantem celé akce Vojtěchem Beranem. Jedná se především o celé metodické tréninkové vedení, regenerační služby, které obsahují i nanejvýš odbornou fyzioterapii. Tu má na starosti fyzioterapeutka olympioniků Tereza Beranová. Veškerý zbylý personál je poté důkladně proškolen kompletní metodikou tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz.

     

A jak se tohle všechno přesouvá z Prahy na Mallorcu? To je ta druhá část přípravy. Vše se musí převézt do Barcelony. Z té se pak za sluncem pokračuje po moři, zhruba po 28 hodinách cestování jsme na místě.

Naši trenéři během příprav projeli celou Mallorcu. Kolegy ve skupině jim bylo nejen početné české zastoupení všech bikerů i bikerek, které se na ostrově proháněli, ale i společnost elitních hvězd jako je Jaroslav Kulhavý, či Zdeněk Štybar , kteří zde během zimy  ukrajovali dlouhé dny přípravy k nastávající sezoně. Team Alltreiningu měl to štěstí svést se i se závodníky worltour (Trek Segafredo, Etixx - QuickStep, Lotto -  Soudal), kteří zde během ledna nejen trénovali, ale odstartovali většinou i sezonu 2016. Po závěrečném týdnu příprav našeho zázemí v hotelu můžeme hrdě říci: ,,Mallorca hlásí připraveno!‘‘

     

Kdo ještě s námi váháte vyrazit, máte poslední šanci využít úplně poslední volná místa z naší nabídky. Vyrazte s námi, místo sněhu si pojďte zajezdit na kole v ráji cyklistů, trochu se opálit a hlavně se s nevšedními zážitky s tréninkovým centrem Alltraining.cz rozjet do nadcházející sezony 2016.

Zvládnete to s námi chytře!

 

Kompletní fotogalerii nalezente zde!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT