Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Mallorca hlásí připraveno! Novinky pro rok 2020 stojí za návštěvu..

Publikováno | Sdílet:

Mallorca hlásí připraveno! Novinky pro rok 2020 stojí za návštěvu..

Všechny přípravy jsou dokončeny, naše Mallorca Cycling Center je opět v plném provozu a dveře s návštěvníky se nezastaví.

V našem centru si můžete zapůjčit a  vybrat z téměř 300 kol prémiové švýcarské značky BMC. Díky nové spolupráci s legendární italskou značkou Colnago si u nás můžete vyzkoušet topmodel silničního kola V3Rs s kotoučovými brzdami DuraAce Di2 a Fulcrum koly. Na své si však přijde každý. Pro nadšené sportovce nabízíme silniční kola. Pokud máte raději horskou turistiku, můžete si vybrat z horských kol. Pro rodiny s dětmi máme speciální nabídku a pro vaši bezpečnost zapůjčíme i helmu.Pokud se chcete vydat na projížďku městem, máme k dispozici i elektrokola. Navíc vám zapůjčené kolo připravíme přesně na míru a vy si tak budete moc svou jízdu dostatečně vychutnat. Opět jsme vylepšili celé zázemí našeho centra na Mallorce. Přidejte se k nám na některý z našich kempů a vše si můžete vyzkoušet na vlastní kůži.

Dále v našem centru najdete celou řadu Nutrend energetických tyčinek a iontových nápojů, které zajistí, že vám po cestě nedojde energie a úspěšně dorazíte do cíle. Po náročné cestě vám jsou k dispozici naše šikovné masérky a zkušené fyzioterapeutky, které vám uvolní ztuhlé a namožené svaly, abyste mohli zpět do sedla hned další den.

V neděli jsme také odstartovali první z našich cyklistických jarních kempů. Pro účastníky jsme objednali počasí, a proto nám teploměr každý den ukazuje krásných 20°C a nebe bez mráčků. V pondělí dopoledne proběhly zátěžové testy a odpoledne nás čekal první výjezd na kole. Abychom naše účastníky na silnici poznali, tak každý získal dres od značky Lawi s logem Alltraining. První den jsme navštívili nejstarší dráhový okruh a v nohách máme prvních 100 kilometrů.

 

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT