Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Mallorca hlásí Vše na jarní tréninkové kempy s Alltraining.cz připraveno

Publikováno | Sdílet:

Mallorca hlásí Vše na jarní tréninkové kempy s Alltraining.cz připraveno

Zatímco se v České republice střídá sychravé počasí s vánicemi, my se jak už tradičně vydali na každoroční jarní tréninkové kempy na Mallorcu. Přípravná realizační skupina vyjela s desetidenním předstihem, aby bylo vše zavčas nachystané a klienti si tak mohli již po deváté užít bezstarostnou dovolenou nabytou nejen cyklistickými zážitky.

Po dlouhé, ale zábavné cestě, kde se střídalo počasí od slunce až po sníh, jsme ve čtvrtek ráno trajektem dorazili na ostrov. Přípravy mohly začít. Nejprve jsme vybalili energetickou zásobu od Nutrendu, novou kolekci dresů LAWI a v neposlední řadě prémiová kola švýcarské značky BMC, která nám díky své výbavě a nízké váze zaručí ještě lepší zážitky z trénování než na kolech minulých.

Jelikož chceme klientům zabezpečit pohodlné zázemí se vším všudy, bylo potřeba pečlivě nachystat nejen kola do perfektního stavu, ale také cyklodílnu, stánek s výživou, masážní a relaxační koutek či konferenční místnost, kde budeme besedovat se známými cyklisty jako Michal Prokop, Jiří Ježek a další. 

 

Oproti minulým rokům jsme naše zázemí vybavili i malou výstavkou nových kol BMC a celý prostor se nám podařilo zútulnit pro a zkrášlit pro lepší prožitek z přednášek a veškerých společných meetingů.

Nezaháleli jsme ani na kole a pečlivě najížděli nové trasy, abychom mohli jezdcům ukázat to nejhezčí, co jarní Mallorca nabízí. Od pobřeží na rozjezd jsme se dopracovali až do hor. Krajina se zde střídá na každém kilometru. V nížinách zeleň, jaro v plném proudu, v horách trochu chladno, ale pořád čerstvý mořský vzduch. 

Jelikož zima přišla letos i na chvilku sem, od moře se kocháme pohledy na krásný západ slunce nad zasněženými vrcholy. Ty jsou však již za pár dnů opět ve své plné zelené kráse a my vyrážíme v příjemných 17 stupních každý den projíždět nové a nové kouty ostrova. 

I když nám i zapršelo, nikdy déšť netrval natolik dlouho, abychom nemohli vyjet a poznávat ostrov čím dál hlouběji. Předpověď však hlásí konec vody a příchod krásného jara. Přesně podle plánu. Team Alltraining dodělává poslední maličkosti a těší se na příjezd prvních nadšenců, kteří roztočí pedály kol BMC a užijí si s námi svoji dovolenou. Již za pár dnů se na vás všechny těšíme a doufáme, že si s námi užijete pěknou jarní sportvoní dovolenou jak jinak než na kole. 

Kompletní reportáž najdete v naší fotogalerii

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT