Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Mallorca plná zábavy a dokonalé cyklistiky

Publikováno | Sdílet:

Další kemp plný cyklistiky je za námi. Tentokrát se na Mallorce sešla početná skupina účastníků, z níž většina absolvovala kemp vůbec poprvé. Hned po úvodní prezentaci byli nováčci unešení z propracovaného programu týmu Alltraining pod vedením zkušeného trenéra Vojty Berana a zároveň s respektem vyhlížely následující dny plné cyklistiky na prosluněných mallorských silnicích.

Hned první den ráno po rozcvičče, která krásně nastartuje organismus na všechny čekal zátěžový test, po kterém jsme naše úastníky rozdělili do dvou výkonnostních skupin. V početné skupině účastníků se objevila i řada začínajících cyklistů, kteří doslova hltali úvodní slova trenérů o pravidlech silničního provozu a jízdě ve skupině. Po úvodních kilometrech bylo na našich účastnících vidět velké nadšení. I přes to, že většina našich úastníků se silniční cyklistikou teprve seznamuje ocenili kvalitu služeb, které náš kemp nabizí a zejména jízdní kola prémiových značek BMC a COLNAGO, ketré jsou zárukou nejvyšší kvality. Po trénincích  byl vždy připraven strečink pod vedením fyzioterapeutky olympioniků Terezy Beranové a následně probíhaly regenerační procedury, ketré nabízely masaže či fyzioterapii. První večer jsme pak zakončili tématickou besedou s našeho projektu cykloškoly.

Následující dny jsme se pohybovali spíše v rovinatějším terénu, tak abychom získaly základní sílu do nohou. První čtyřdenní blok jsme vygradovali krásnou etapou na Západní pobřeží, kde na nás čekala pauza v restauraci s úchvytným vyýhledem na útesy. Zde jsme si vychutnali oběd v podobě nejrůznějších těstovin a rybích specialit.  V této etapě si celé řada účastníků vytvořila osobní maxima nebo překonala své osobní limity.

Následoval volný den, kde opět prim hrály regenerační procedury, po kterých se všichni sešli v místní vyhlášené restauraci Sa Farinera, aby ochutnali mallorské speciality a nabrali síly do dalších dnů.

Po volném dnu následovala etapa do přístavního městečka Port de Sóller, která ve všch vyvolala velké nadšení. Přistav Port Soller nabízí úžasné výhledy a neméně skvělé restaurace a i zde jsme si vychutnali famozní oběd. Tato etapa opět prověřila síly všech účastníků v podobě nelehkých stoupání a vešina si sáhla na smotné dno svých sil a aby se tak uplně nestavlo vždy jsme měly u sebe kvalitní suplementy od firmy NUTREND. Celý kemp pak završila etapa na kopec Sant Salvador tyčící se na východní straně ostrova s řadou nádherných památek na vrcholu.

Celý kemp se odehrával ve velmi příjemné a zábavné atmosféře, ve ketré hrála prim skupinnka z Ostravy. Dle ohlasů věříme, že všichni ve své začínající silniční kariéře budou pokračovat a nejpozději příští se tu setkéme znovu!

A jak se líbilo 8 denní objevování ostrova našim účastníkům?

Lukáš T.: „Pobyt naprosto předčil veškerá očekávání ve všech ohledech. Úžasné prostředí, neméně úžasná parta lidí týmu alltraining a dalších účastníků zájezdu,navozují opravdu výjimečný zážitek. Díky moc za příjemný týden s Vámi na Mallorce.“ 

Lukáš F.:„Ahoj, ačkoliv na kole jezdím mnoho let, na kempu jsem byl letos poprvé a díky profesionálnímu vedení jsem se dozvěděl mnoho užitečných rad, jak jezdit efektivněji a lépe regenerovat. Už na začátku mě příjemně překvapilo perfektně nastavené a seřízené prémiové kolo.Celé dny jsme měli nabitý sportovní program, po něm strečink a skvělé masáže.Děkuji celému sehranému realizačnímu týmu, celý týden na Mallorce jsem si moc užil.“ 

Veškeré fografie naleznete ZDE

Alltraining.cz

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT