Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Mallorca ukázala na kempu s Alltraining.cz všechny své krásy

Publikováno | Sdílet:

Na kempu s podnázvem Starter III. 11. 3. – 20. 3. 2019 se opět potkala různorodá parta lidí, která se neznala, a však měla stejný zájem – a tím byla vášeň pro cyklistiku. Vše se začalo naplňovat od prvního seznámení s kolem. Tím byly zátěžové testy, kdy na všech byla vidět lehká nervozita, leč se ji všichni snažili skrývat. Po dojetí testu si všichni okamžitě sdělovali své dojmy o testu a do jaké skupiny je asi zařadíme. Odpoledne jsme vyrazili na první seznamovací trénink, který nás zavedl do nedalekého cyklistického městečka Llucmajor, kde jsme nemohli vynechat skvostný mandlový dort a kafe.

V následujících dnech jsme objevovali vnitrozemí Mallorky, kde jsme brázdili ostrov ve třech skupinkách, z nichž každá měla své tempo a svého trenéra. Po rovinatých etapách jsme projeli západní pobřeží včetně pohoří Sierra de Tramuntana, kdy jsme si užili členitého terénu a překrásných horských výhledů. Zavítali jsme i na jedno z nejznámějších stoupání – Sa Calobra, kde si každý přišel na své, protože zavládlo ideální počasí pro cyklistický den na Mallorce – 22 stupňů, slunce, zkrátka nádhera!

Program byl velmi náročný, proto všichni účastnici byli velmi rádi, že mohli využívat profesionální regenerační služby našeho centra – masáže, elektrostimulátor Compex či fyzioterapeutická sezení. Díky tomu zvládli každý další náročný tréninkový den.

Kvůli nepřízni počasí jsme v den plánované královské etapy na Formentor byli bohužel nuceni trénink zrušit, ale nahradili jsme ho nabitým programem plným kompenzačního cvičení s fyzioterapeutkou olympioniků Terkou Beranovou.

Všichni účastníci zvládli všechny tréninky bez ztráty kytičky, protože byl program sestavený podle propracované tréninkové koncepce Vojtěcha Berana. Při jízdě na švýcarských strojích BMC navíc kilometry ubíhaly úplně samy! Doufáme, že si každý účastník užil náš tréninkový kemp naplno a my se opět těšíme na další nadšené cyklisty!

A pár slov od našich účastníků na závěr…

Petra a Radek:

Na kemp s Alltrainingem jsme si přijeli vyčistit hlavu, vytrhnout se z každodenní rutiny a odpočinout si, což se rozhodně povedlo. Nejkrásnější etapa byla pro nás jízda na Soller, kde jsme si užili členitého terénu, pěkného počasí a skvělé party. Nejvíce oceňujeme, že po celou dobu kempu byli k dispozici 3 trenéři, takže i ti méně zdatní si mohli jet své tempo.

Rosťa:

Vynikající zázemí a perfektní servis od služeb mechanika, přes doprovodné vozidlo s občerstvením až po regenerační procedury. Nejvíc se mi líbilo to, že se člověk nemusí o nic starat, nic nemusí řešit a může si naplno užívat sportovní dovolenou. Jako nejhezčí trénink hodnotím trasu na Sa Calobru, kdy jsme měli navíc nádherné počasí.

Veškeré fotografie naleznete ZDE

 

Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT