Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Mallorca v dobré náladě a ve splněných osobních cílech!

Publikováno | Sdílet:

V dobré náladě a spousty osobních rekordů na kole, takový byl kemp - Bike Holidays, který probíhal v datu 24.4. - 1.5.17.2017. Sešla se tu jedna velká parta lidí z České spořitelny, kteří se znají a navzájem se podporovali a dokazovali, že jim kolo a sport není cizí. Mezi nimi se zda našlo i několik nováčků, kteří si Mallorcu očima cyklisty hned zamilovali.

Celý týden probíhal ve velmi poklidné a příjemné atmosféře. Volno, bylo naplánováno po dvou dnech s ohledem na počasí. Předpověď nelhala a ani déšť neomezil náš program. Nemohla tedy být narušena tréninková koncepce Vojty Berana.

Po dnu volna jsme se vydali vztříc kopcům a horám. V první dni jsme projeli předhůří a zavítali na cyklisticky velmi vyhledávaný kopec Orient, kde se rozdávali první vrchařské prémie po bezmála 5 km stoupání.  Po doplnění potřebné energie od značky Nutrend jsme mohli vesele pokračovat dál. Následující den nás předposlední etapa zavedla za krásami západního pobřeží a při cestě tam jsme nevynechali ani další s klasických Malllorských kopců Valldemossu. Omylem jsme dostaly na trasu amatérského závodu a silnice byly úplně bez aut, což bylo naprosto luxusní!

Poslední den kempu byla královská etapa na nejsevernější cíp ostrova maják Formentor. Vyrazilo se ve dvou skupinkách, tak aby tempo vyhovovalo všem. Tam a zpět to zvládla skupinka devíti statečných v cíli měli na svých cyklopočitačích Garmin Edge 520 metu 210km. Pro velkou většinu z nich to byl osobní rekord co do počtu kilometrů a i hodin strávených na kole.

Vyzpovídali jsme několik našich účastníků, aby zhodnotili týden, co tu s námi byli.

 

Náš premiant Tomáš o kempu říká: „Profesionální úroveň, ubytování a strava na vysoké úrovni. Chtěl bych poděkovat všem zainteresovaným pracovníkům firmy alltraining za super zážitek!“  

Petr Štěrba: „Profi závodník jsem nebyl, nejsem a nebudu. Zázemí, co mají oni, si nechám líbit. Přiletět, nasednout na kolo, mít vlastního mechanika, trenéry, dát si masáž ... Nic mi nechybí. Vám taky nebude.“

Vláďa Šístek: „Na Mallorce jsem s Vojtou a jeho kolegy potřetí a určitě ne naposled. Jako vždy jsem byl doslova nadšený. Skvělý pobyt, tradičně dobrá parta, hodně kilometrů, perfektní servis se vším všudy. Dík patří jak trenérům Vojtovi a Adamovi, mechaniku Matějovi a v neposlední ředě Terezce s Verčou, které se staraly aby naše zmožená těla byla na další den opět funkční! Děkuju a snad si mohu dovolit napsat, že za všechny účastníky pobytu!“

 

Zuzka a Andrea Zelenkovy: „Náš první silniční cyklo kemp. I přes počáteční zdravotní  indispozici jsem nakonec  díky profi pomoci fyzioterapeutakymohla vyzkoušet silničku pod odborným dohledem.Trénink ve skupině mne výrazně posunul v rámci dovednosti , ovládání silničního kola a nikdy jsem si ani nedovedla představit , že budu jezdit v „ balíku „ a to vše díky super trenérům a celému koordinačnímu týmu ! Všem díky a někdy příště na viděnou :o)

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT