Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Mallorca vše hlásí připraveno!

Publikováno | Sdílet:

Mallorca vše hlásí připraveno!

Osmý ročník mallorcských kempů pod vedením Vojtěcha Berana a celého tréninkového centra Alltraining.cz roztočil svá kola a první účastníci jsou již v plném tréninku. Na co vše se můžete kromě propracovaného tréninkového komplexu služeb těšit?

Druhá polovina února není u nás v České republice zatím příliš nakloněna cyklistům, kteří by již chtěli začít sbírat první objemové kilometry. Zima, sníh a vítr zatím dovolují provozovat jen doplňkové aktivity, nebo se potrápit na trenažéru. Jiná situace panuje zde, na španělské Mallorce, kde se nyní teploty začínají přibližovat komfortní dvacítce.

Team Alltraining.cz už 14 dní pracuje usilovně na přípravě dalšího ročníku tradičních cyklistických kempů, které pro vás pořádá již 8 let. Hlásíme, že jsme připraveni! Všech 70 karbonových kol Specialized je sestaveno.

Čekají, až je zítra účastníci prvního kempu začnou prohánět po prosluněném Baleárském ostrově. Najeté kilometry, rychlost, srdeční tep, výkon a další parametry tréninku můžete monitorovat pomocí computerů Garmin a wattmetrů Power Tap. Po dni stráveném na kole se můžete těšit na skvělé jídlo ve čtyř hvězdičkovém hotelu, kde je vám k dispozici i vnitřní bazén a posilovna. Příjemné prostředí je zajištěno také v regenerační místnosti, kde se vám dostane péče našich zkušených masérů a fyzioterapeutů. Ti zajistí, aby jste byli vždy ve správné kondici na další trénink. Můžete rovněž vyzkoušet regeneraci pomocí myostimulátoru Compex.

V obchodě, který je součástí našeho zázemí, je k zakoupení sortiment našich partnerů. Máte tak šanci zakoupit cyklistické i volnočasové oblečení Lawi, výživu od firmy Nutrend, kosmetiku a masážní přípravky od značek Bina a Sport Balm. O technický stav kol a jejich čistotu se vám samozřejmě postaráme my, kdyby jste si ale chtěli odvézt sebou přípravky na údržbu kola, můžeme vám nabídnout výrobky Muc-off. Zkrátka vše je připroveno pro váš komfort a pohodlí, tak aby jste si tréninkový kemp opravdu užili, proto neváhejte a nasedněte do letadla směr Mallorca. Postaráme se o vás. Těšíme se, až přijedete.

Reportaž z mallorských kempů najdete v naší fotogalerii

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT