Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Mallorcacyclingcenter.com - otevíra na Mallorce své brány

Publikováno | Sdílet:

Mallorcacyclingcenter.com - otevíra na Mallorce své brány

Vše na tréninkové kempy připraveno! Trasy máme projety a trenéři navíc nachystali nové nepoznané cesty, po kterých se společně svezeme a objevíme další kouty Mallorky. Již v pondělí se těšíme na první účastníky, na které navíc čeká nové mezinárodní profesionální zázemí.

Mallorcacyclingcenter.com totiž pod záštitou tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz dnes oficiálně otevřela své brány v novém tréninkovém centru na Mallorce s velkou půjčovnou! Po slavnostním přestřižení pásky si mohli první návštěvníci prohlédnout půjčovnu s 250 karbonovými koly prémiové švýcarské značky BMC, a to od základních až po špičkové závodní modely. Mnoho jezdců jistě ocení i širokou nabídku kol s diskovými brzdami či elektrickým řazením.

Potěšíme i cyklisty, kteří si raději zajezdí v terénu než na silnici, na výběr totiž máme i několik horských kol.  Po splněném tréninku není nic lepšího, než si užít masáž v našem rehabilitačním centru s vysokou odborností. A nezapomněli jsme ani na dámy, které by na dovolené s manželem – sportovcem rádi vyrazily na pohodovou projížďku na trekingovém kole

 Chtěli byste si letos Mallorku užít po svém? Nastavte si sportovní dovolenou tak, jak vám bude nejlépe vyhovovat! Nemusíte s sebou nic vozit, v našem sportovním centru pro vás máme vše připraveno. Nabízíme kvalitní cyklistické oblečení Lawi a pro posilnění na vyjížďky pro vás máme zdravé tyčinky s různými ovocnými příchutěmi, tyčinky bez lepku, gely a další výživu od značky Nutrend.

Veškeré informace o novém centru najdete na oficiálních stránkách: www.mallorcacyclingcenter.com. Užijte si Mallorcu po svém s námi i Vy! Těšíme se na Vás!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT