Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

MTB kemp na Benecku se skvělou partou bikerů a bikerek

Publikováno | Sdílet:

Minulý víkend se odehrál již druhý v pořadí MTB kemp techniky, s přízviskem Hobby, který se uskutečnil v malebném prostředí Krkonoš. Ubytování jsme byli ve zrekonstruovaném hotelu Žalý, kde musíme vyzdvihnout vstřícnost a ochotu personálu. Hotel je úplně poslední stavbou, takže dostupnost do místních terénů byla naprosto skvělá.

V pátek po obědě, kdy najížděli první účastnici, panovalo naprosto dokonalé teplé počasí, které slibovalo opravdu zábavnou bikovačku. Na všech bylo znát napětí, protože nevěděli, co je čeká a na co všechno můžou těšit. Přesně v 13:30 vše vypuklo, bylo velmi potěšující vidět, jak téměř všichni účastníci vyrazili v našich dresech, který dostali jako dárek.

 Nezbytností od nás bylo seznámit všechny s našimi službami, servisem a v neposlední řadě realizačním týmem, který se bude strat o naše účastníky a pečovat o ně, jako v bavlnce. Teď už nám nic nebránilo tomu vyrazit vstříc prvním tréninkovým hodinám.  Vyrazili jsme všichni společně, abychom věděli, jak na tom naši bikeři bikerky technicky jsou. Na úvod jsme zvolili několik her na kole, které jsou velmi zábavné a zároveň otestují šikovnost a obratnost našich účastníků.

 Následně nám vznikly dvě skupinky, tak aby mě každý účastník takovou péči, jak jsou u nás zvyklí.  Individuální přístup a lidskost jsou pro nás prioritou. Během tří dnů si naši účastníci prošli celou metodickou řadou podle Vojtěcha Berana, naučili jsme se od základní polohy jezdce, přes slalomy, prudké sjezdy a výjezdy až po samotný závod. Abychom techniky neměli málo, Krkonoše nám přichystali i deštík, který přispěl ke ztížení podmínek a to byl pro nás bonus navíc, který jsme uvítali.

Protože terén nabral úplně jiný rozměr obtížnosti, ale s tímto se naši bikeři a bikerky poradili. V podvečerních hodinách byla vždy na programu beseda se sportovní tématikou, abychom naše účastníky zavedli ještě více do tajů cyklistiky a vůbec sportu jako takového. Po večeři mohli naši účastníci využít služby masérů, fyzioterapeutky nebo dokonce i možnost sauny.

 Hodnocení účastnice Jitky:

Chtěla bych vám touto cestou vyjádřit poděkování za báječný bike camp, kde jsem se spoustu věcí naučila a také mi tam s vámi všemi bylo moc hezky. Ubytování, jídlo, obsluha: naprostá 1 s tím, že jsem dlouho nezažila takovou vstřícnost ze strany obsluhy. Kemp, zajištění akce ze strany alltrainingu (osoby, program, časy): naprostá 1, děkuji za laskavost, vstřícnost, pohodovost, přesnost, ohleduplnost a podporu, kterou jste po celou dobu dávali, abychom si začali věřit a dosáhli toho, proč jsme tam přijeli“

Přeji všem, ať se vám daří!

Tento víkend byl opravdu hodně vydařený a budeme se těšit na další. Jestli Vás laká okusit náš kemp MTB techniky neváhejte a podívejte se na další  termíny ZDE.

Alltraining.cz  

Veškeré fotografie naleznete v naší FOTOGALERII

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT