Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Na zimu do cyklistického ráje! BMC a Mallorca Cycling Center jsou tu pro vás!

Publikováno | Sdílet:

Na zimu do cyklistického ráje! BMC a Mallorca Cycling Center jsou tu pro vás!

Řada českých i zahraničních cyklistů jižod února loňského roku využívá pod záštitou tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz špičkové a profesionální cyklistické zázemí Mallorca Cycling Center s velkou půjčovnou kol v prostorách hotelu Java**** na Mallorce. Nejen čeští účastníci známých cyklistických kempů Alltraining.cz si tak mohou dopřát profesionálního servisu a sedlat kola modelových řad 2019 a 2020.

 

Pro všechny české klienty, kteří se se k nám přijedou podívat a půjčí si silniční nebo horská kola BMC, jsme připravili skvělé podmínky.A nově jsme přidali do nabídky i e-biky a dětská kola.

Každý klient dostane cyklistický dres a masáž zdarma, aby si slunnou Mallorcu mohl užít na maximum. Při včasné rezervaci do 31.1.2020 získáte navíc i zajímavou slevu.

Nově jsme pro připravili i výhodné podmínky pro skupiny, kdy v případě patnácti účastníků zapůjčíme jedno kolo zcela zdarma. U menší skupiny nad 10 lidí má jeden z nich kolo za 50%.

Otestujte prémiová švýcarská karbonová kola BMC

Chceme všem cyklistům Mallorku zpříjemnit tak, aby si ji užili na skvělých kolech s profesionálním servisem a najeli spoustu kilometrů v pohodlí a se skvělým zázemím. Proto u nás najdete půjčovnu s 250 karbonovými koly prémiové švýcarské značky BMC, a to od základních až po špičkové závodní modely. Disponujemecelokarbonovými speciály převážně na diskových brzdách a elektrickém řazení. I Vy se tak můžete na Mallorce prohánět nanejnovějšíchkolech modelové řady roku 2019, 2020 a na kolech vítězů Tour de France, olympiád a mistrovství světa. Na svoji dovolenou na Mallorce můžete pohodlně vyrazit jen s malým batůžkem a starost s odvozem či častým poškozením kol při přepravě Vám odpadne.

Potěšíme navíc i cyklisty, kteří si raději zajezdí v terénu než na silnici, je zde na výběr i několik horských kol.  A nezapomněli jsme ani na dámy, které by na dovolené s manželem – sportovcem rády vyrazily na pohodovou projížďku na trekingovém kole, či e-biku. Pro rodiny, které přijedou i s dětmi, pak máme k dispozici dětská kola i odstrkovadla.

Nastavíme Vám kolo přímo na míru

Při zapůjčení budete mít každé kolo vždy nastaveno přímo pro Vaši postavu a bude vybaveno i nezbytnými doplňky pro případ nouze a defektu. Za deset let existence našich tréninkových kempů jsme neměli jediného nespokojeného klienta, kterému by zapůjčené kolo nesedělo. Samozřejmostí je pak možnost zapůjčení doplňků, jako je cyklistická přilba.

Užijte si trénink bez starostí díky SOS asistenci

K ceně půjčovného je účtován povinný servisní balíček, který obsahuje pojištění kola a SOS ASISTENCI, která Vám v případě nehody či mechanického defektu zaručuje naši pomoc, a to kdekoli po ostrově zdarma.

Využijte komplexní sportovní služby

Pro sportovce není nic lepšího, než si po splněném tréninku užít sportovní masáž či využít odborné regenerační fyzioterapeutické služby v našem rehabilitačním centru svysokou odborností. Abyste na kole jeli zdravě, správně a bez bolesti, nastavíme Vám posed na míru a v nabídce máme též vypékací vložky do treter, které napomohou ještě většímu komfortu při jízdě. Můžete u nás absolvovat i zátěžový test, díky kterému zefektivníte Váš trénink.

Naše centrum disponuje i cykloservisem a cyklistickým obchodem s bohatou nabídkou, díky které si s sebou nemusíte nic vozit. Máme pro Vás připraveno vše od kvalitní sportovnívýživya suplementů Nutrend (tyčinky různých ovocných příchutí, raw tyčinky, gely, vitamíny aj.) pro posilnění na vyjížďky až přes funkční cyklistické oblečení Lawia další potřebné doplňky.

Luxusní ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu

Ke službám našeho centra neváhejte využít i služeb hotelu Java****, či  nově i hotelu Fontanellas playa v jehož přízemí se naše půjčovna nachází. Jedná se o klidné hotely v bezprostřední blízkosti pláže nabízející moderní wellness zázemí. V hotelech panuje klidná a rodinná atmosféra umožňující bezproblémovou a pohodovou relaxaci. Mezi standardy patří prostorné dvoulůžkové pokoje a prvotřídní jídlo, které nezklame profesionálního sportovce ani gurmána, který rád ochutná všechny připravené pokrmy. Mezi další lákadla patří vyhřívaný bazén, sauna, fitness, internet, cyklistické zázemí s uzavřeným boxem pro kola, zahrada vhodná pro relaxaci a skvělá cyklistická atmosféra.

Všichni cyklisté mají na Mallorce stejný cíl: pořádně si zajezdit na kole, užít sluníčka a najet rájem cyklistů co nejvíc kilometrů. Užijte si slunnou Mallorku po svém na prémiových kolech BMC i Vy! Naše strategické místo je pro svoji polohu i ideálním výchozím bodem pro všechny cyklisty, kteří chtějí projet celý ostrov. Veškeré informace najdete na oficiálních stránkách našeho cyklistického centra a půjčovny. Těšíme se na Vás!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT