Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Nové Město s elitní tratí světového poháru pokořeno na kempu Hobby 15.-17.9.2017!

Publikováno | Sdílet:

Ve dnech 15. – 17. 9. 2017 proběhl kemp v Novém Městě na Moravě, který nezaskočilo ani sychravější studené počasí. Sešla se zde skvělá parta bikerů, která si s nástrahami okolních tras a především s částmi mistrovské trati v Novém Městě poradila velmi dobře.

Po celé tři dny vládla velmi mezi našimi účastníky dobrá nálada. Na všech bylo vidět očekávání, jak si s náročnými podmínkami, které byly znásobené přírodními živly a především deštěm poradí. Protože v Alltrainingu máme velké zkušenosti s trénováním, využili jsme tyto náročné podmínky jako výhodu.

Mokré kameny, kořenité výjezdy – sjezdy, kaluže a bahno to je ta pravá bikovačka, a když se projdou všechno metody krok po kroku, jak je u nás zvykem, nemůže naše účastníky na téměř nic překvapit. Začali jsme od kontroly tlaku pneumatikách, protože to je velice důležitý aspekt, ať se jedná o jakékoliv podmínky.

Pod odborným vedením trenéra Vojty Berana jsme prošli od těch nejjednodušších věcí, jako je správně rozložení těžiště, přes zvedání předního kola, skoky až po zdolávání velmi technicky náročných pasáží na trati světového poháru v Novém Městě na Moravě. Ne jeden výkonnostní biker má z těchto překážek respekt. Naši nejzdatnější účastníci si úspěšně troufli i na obavaný Rock'n'Roll. Velmi mile nás všechny překvapili!

Jak už většina z vás ví, naše kempy nejsou pouze o ježdění na kole. Chceme naše účastníky vzdělávat v oblasti sportu, především cyklistického, ale nevynecháváme velmi důležitou stránku a tou je zdraví. Každé ráno je tedy na pořadu dne rozcvička, stejně tak nezanedbáváme protažení po tréninku a také nezbytné regenerační procedury, jako jsou masáže a fyzioterapie.

Na všech našich účastnících byl vidět obrovský pokrok a spokojenost, to je proč nás to baví a proč to děláme! Pokud chce někdo z vás zažít opravdu královskou bikovačku se vším všudy neváhejte a přihlaste se na poslední kemp do Bike Parku Kouty v termínu 6. – 8.10 2017, poslední volná místa!

 

A jak to viděli sami účastníci:

"Super kemp, super servis, super singletracky v bike aréne Vysočina, ubytovanie a strava OK, ušlo aj počasie. Čo dodať ? Iba ak, že Černá Hora nemá na Plzeň a Svijany." Těším se na další kemp! Pavel

 

Jirka si užil kemp naplno!

Kemp techniky s Alltraining.cz byl tou správnou volbou, jak získat kontrolu nad svým kolem. Vojtu Berana a jeho tým již nějakou chvíli znám, věděl jsem tedy, že kvalita bude zaručená. Postupnými kroky jsme se dostávali do stále těžších terénů, na které bych si nikdy předtím nevěřil. Cestou z posledního tréninku v rámci kurzu jsem přirozeně skočil překážku, nad kterou bych dříve stál a rozmýšlel se. Tam jsem si uvědomil, jaký pokrok jsem udělal za tři dny. Na kempu jsem prožil parádní víkend se skvělou partou lidí. Jirka

REPORTÁŽ Z KEMPU NAJDETE V NAŠÍ FOTOGALERII

 

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT