Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Podpořte rozvoj ženské cyklistiky koupí exklusivního kalendáře na rok 2013!

Publikováno | Sdílet:

Podpořte rozvoj ženské cyklistiky koupí exklusivního kalendáře na rok 2013!

Mezi českými silničářkami, které nafotily kalendář pro rok 2013, je i naše výborná svěřenkyně, taktéž fyzioterapeutka Alltraining.cz a olympijského teamu jachtařů v Londýně 2012, Tereza Trefná. Tímto kalendářem chtěly závodnice poukázat na několik let nefungující českou ženskou reprezentaci!

Předem avizovaný kalendář Czech mix Team spatřil světlo světa ještě před vánočními svátky, aby mnohým z vás mohl udělat radost pod vánočním stromečkem...

České cyklistky chtěly vydáním kalendáře poukázat na několik let nefungující českou ženskou reprezentaci. Účast na UCI mezinárodních závodech si cyklistky zajišťují a financují samy, kalendářem chtěly poukázat na to, že si podporu zaslouží. Celá akce se uskutečnila za účelem propagace ženské silniční cyklistiky. Kalendář ve formátu A3 s patnácti stranami a snímky Tomáše Tesaře můžete již nyní kupovat a objednávat.



"Tyto talentované, většinou amatérské, silniční cyklistky jsou převážně studentkami, které bez podpory nemohou zvyšovat svoji výkonnost, rozvíjet svůj cyklistický talent a porovnávat se tak s těmi nejlepšími. Především by potřebovaly fungující odbornou pomoc a kvalitní zázemí, jak můžeme pozorovat u mnoha zahraničních týmů. Závodnice se za pomoci cyklistickým nadšenců doposud a pouze z lásky, vlastních úspor a nadšení snaží reprezentovat Českou republiku" uvádí se v tiskové zprávě ke kalendáři, jehož koupí můžete cyklistky podpořit.


Závazné objednávky zasílejte na:
terezatrefna@centrum.cz.


Vyzvednout si jej můžete buď přímo u nás v tréninkovém centru Alltraining.cz  nebo vám kalendář zašleme poštou přímo do vašich domovů
(účastníkům kempu na Benecku, můžeme dovést přímo tam).


Cena kalendáře je 300 Kč/ kus (bez poštovného).

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT