Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Poslední KPŽ letošní sezony se týmu Alltraining.cz vydařil!

Publikováno | Sdílet:

Poslední KPŽ letošní sezony se týmu Alltraining.cz vydařil!

Krásné, ovšem chladné babí léto přivítalo poslední díl seriálu Kolo pro život a dějištěm byla tuto sobotu 30.9.2017 Vysočina Aréna v Novém Městě na Moravě. Zde team Alltraining.cz opravdu nemohl chybět a předvedl se v plné síle.

Tratě, které organizátoři připravili, vedly z části po trase, kde se jezdí Světový pohár na horských kolech, a tak to bylo pro všechny účastníky velmi zajímavé. Pro závodníky byly připraveny tři trasy B, C, D.

Nejpočetnější účast našeho teamu byla na nejdelší trase B délce 55 km / převýšením 1165 m. Nejlépe umístěným borcem z teamu byl trenér Vojtěch Beran, který prokázal duši závodníka, a v posledním závodě sezony ze sebe vymáčknul, co v něm zbývalo a dojel na krásném 24. místě celkového pořadí (4. v kategorii), po většinu závodu spolupracoval s Filipem Rydvalem, který už vyhlíží konec sezony.

Nezklamala ani naše mašina na první místa Ivan Šípal, který si dojel pro své již 14 vítězství. Svoji celozoní stabilní výkonnost potvrdil 2. místem Zdeněk Víšek a vítězství uniklo jen pár sekund.

Tomáš Plášek, který jel závod s nemocí  vzorně spolupracoval se Zdeňkem a vyústilo to v krásný výsledek Zdeňka. Jako nejlepším hobby jezdcem byl Roman Štrbík na 91. místě.

 V podvečerních a následně večerních hodinách se část teamu Alltraining.cz zúčastnil vloženého závodu Insta night sprint, kde jsme měli několik adeptů na přední umístění. Nakonec všichni naši účastnici prošli úspěšně až do finále, jmenovitě Vojtěch Beran a Filip Rydval, který si neuvědomil, že se jedná o velké podium a vzdal tak spurt o 4. místo a dojel pátý.

Tereza Beranová v ženách vybojovala krásné 3. místo. Je nutné podotknout, ž ve večerních hodinách se teploty pohybovali jen pár stupňů nad bodem mrazu. Všem tedy patří po celém dni odbiv.

 Nesmíme ještě opomenout zmínit závod Českého poháru v cyklokrosu masters, který se jel v Náměšti na Hané 1.10.2017 a zúčastnil se ho náš elitní závodník Ivan Šípal, který se po celou dobu závodu pohyboval na 2. místě, ale bohužel na konci závodu svlékl gumu a dojel na nepopulárním 4. místě.  

 

 TRASA B: 4./24. Vojtěch Beran, 1./33. Ivan Šípal, 8./35. Filip Rydval 21./91. Roman Štrbík, 2./117. Zdeněk Víšek, 19./118. Tomáš Plášek, 31./131. René Urban, 42./162. Petr Nečas, 63./163. Ale Abdala Elbadri, 7./176. Vladimír Průcha, 9./195. Jan Vastl, 94./311. Alen Štefek, 40./312. Michal Jánský, 32./324. Tomáš Puhlovský, 172./596. Martin Vadlejch

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT