Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Přerušení provozu centra Alltraining do odvolání VLÁDY ČR

Publikováno | Sdílet:

Přerušení provozu centra Alltraining do odvolání VLÁDY ČR

Informujeme všechny naše klienty, že dle nařízení vlády jsou všechny naše služby vyjma internetového on-line vedení přerušené minimálně do 24.3.2020, nebo do dalšího rozhodnutí vládou ČR.

Chápeme, že aktuální situace a nejistota ohledně coronaviru přináší spoustu otazníků, jelikož je velká část obyvatel zasažena opatřeními zamezující šíření COVID-19.

Situace se týká i nás, ale usilovně se dnem i nocí snažíme, aby pro vás kvalita služeb zůstala nezměněná tak, abyste mohli nadále fungovat.

Hlavní prioritou je lidské zdraví. Naše produkce běží díky ochranným opatřením dále, ale lidé z kanceláří nyní pracují ze svých domovů, kde vám jsou k dispozici na emailu. V případě předplacených on-line služeb (tréninku, výživy) vám zůstáváme plně k dispozici přes váš osobní profil k dispozici každý den.

Ostatní služby jsou až do odvolání vládou České republiky přerušeny.

Sledujte nás na našich FB stránkách - můžete si zacvičit s námi po internetu. Máme pro vás připravené sportovní lekce tak, abyste si mohli vaši kondici udržet po celou dobu karantény a vyčistili si hlavu od všech všedních stresových situací.

Ze zkušeností posledních týdnů se může situace změnit ze dne na den. Výše uvedené informace reagují na aktuální dění a v průběhu času se mohou lišit. Denně se scházíme a řešíme, jak nejlépe postupovat, abychom vám pomohli co nejvíce.

Vaše případné dotazy, prosíme, zasílejte na vedení společnosti Alltraining s.r.o.

email: vojtech.beran@alltraining.cz, regenerační služby:  tereza.beranova@alltraining.cz

NON – STOP INFOLINE: +420 777 87 10 45

 

Za team Alltraining s.r.o.

Mgr. Vojtěch Beran, jednatel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT