Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Příbramští SUPER BIKEŘI se neztratili

Publikováno | Sdílet:

Příbramští SUPER BIKEŘI se neztratili

Další v pořadí, druhý závod seriálu Kolo pro život, se odehrával v Příbrami - jednom ze známých historicky královských horních měst, které se rozkládá na úpatí Brd 60 km jihozápadně od Prahy. V areálu podél jednoho z rybníků Obora, kde se nacházelo mnoho stánků s občerstvením, doplňky na kolo, stánků a transparentů od sponzorů, ale hlavně cílová brána, se našlo pěkné místo i pro zázemí našeho realizačního týmu SUPERBIKER složeného z odborníků z Alltraining.cz.

Po náročných přípravách, za větrného, ale slunečného počasí, jsme po desáté hodině netrpělivě čekali na naše další, z dvěstěsedmdesátitřech registrovaných zájemců, nově vylosované závodníky. Nejdříve se dostavila první „SUPER BIKERka"Lenka Dutá z Mladoboleslavského „Alpine-Pro" týmu. Postupně se u nás přihlásili i Miroslav Dongers a jmenovec trenéra Michal Beran a jako čtvrtý byl uvítán Michal Bláha.Všichni společně aktivovali svůj organismus s fyzioterapeutkou Terezou Trefnou. Proběhl krátký, ale důležitý strečink, dále pak aktivační masáž, následovala kontrola kol Specialized a techniky - wattmetru Powertap a navigace Garmin.

Trenér Vojtěch Beran těmto VIP závodníkům opět podal nezbytné rady jak se rozjet a absolvovat závod, čím se ještě zasytit a jak správně odstartovat. Vybavení a natěšení „Super Bikeři" odjeli na Masarykovo náměstí ve dvanáct hodin společně s ostatními závodníky. Chvíli po dvanácté hodině jsme mohli sledovat mnoha četný peloton jezdců jedoucí z centra Příbrami po obou stranách kruhového objezdu vstříc nedělní trati. Všichni čtyři „Super Bikeři" se z přehledem pohybovali ve špici a prvé polovině pelotonu přesně dle rad trenéra Vojtěcha Berana, aby v úvodu závodu najeli v předu do terénu a vyhnuli se jakékoli kolizi s ostatními závodníky, jejíž riziko vzniká v závěru startovního pole.

 V cíli se z našich svěřenců objevil první Michal Beran v čase 3:05. Ostatní šťastně dojeli během půlhodiny za ním. S chutí a vyčerpaní dosedli u našeho stánku hned u prostranství cíle. Team Super Biker připravil nápoje Survival a myostimulátory Compex k nutné bezprostřední regenerační masáži po výkonu. Nejen proto, že tuto trať jeli i ti nejlepší v průměru o půl hodiny déle, než v loňském roce, ale také z projevů našich účastníků, se dalo usoudit, že letošní trať byla velmi obtížná, místy i dosti bahnitá a kopcovitá.

Na členité cestě potkali minimálně dva náročné výstupy s převýšením 1180 m. „Trať byla technicky docela náročná, nezřídka se stávalo, že závodníci prudké stojky chodili pěšky. Což teda nebyl náš případ," komentoval závod v cíli jeden z našich Super Bikerů. Také dodal, že je rád, že konečně bude trénovat systematicky a využije trenéry z Allraining.cz, kteří mu pomůžou rozplánovat správné zatížení při tréninkovém týdnu mezi závody.

 Před sedmnáctou hodinou byli naši tři Super Bikeři a jedna Super Bikerka vyzváni na podium. Všichni byli obdarováni cenami od sponzorů týmu SUPERBIKER (Alltraining.cz - tréninkový program na jeden měsíc zdarma, Garmin - tričko, Cycleops a Compex- cyklistická lahev, Kalas - cyklistický dres SUPER BIKER, Survival - Iontový nápoj). „Výkonnost „Super Bikerů" byla vyrovnaná a velmi dobrá. Z tréninkového hlediska je vidět, že závodníci nebrali závod na lehkou váhu a ve svém volném čase se věnují tréninku minimálně třikrát týdně." dodal Vojtěch Beran z Alltraining.cz, který jim také jednotlivě předal diplomy s osobními výsledky. 

 Den byl vydařený, i na Příbramských „Super Bikerech" bylo znát, že si péči našeho týmu užili a bude je motivovat do dalších závodních dnů.

 

Jestli i vy chcete zkusit štěstí, užit si skvělí den, který vás bude motivovat do dalších skvělých výsledků a chcete závodit na dalším závodě seriálu „Kolo pro život" v Trutnově jako hvězda z první vlny v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.

Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

Pro závod v Letech 16.5. byli vylosováni:

1. Petr Hruška

2. Jiří Pfeifer

3. Stanislav Nehasil

Vylosovaným gratulujeme a těšíme se na další odvážlivce. Vy, co jste neměli štěstí nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kola pro život, kde vám poradíme, jak správně zatížit svůj organismus a můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku všech zúčastněných sponzorů.

Kompletní reportáž najdete v naší FOTOGALERII.

Těší se na Vás Team Super Biker

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT