Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Proč byli Super Bikeři úspěšní?

Publikováno | Sdílet:

Proč byli Super Bikeři úspěšní?

Všichni vylosovaní Super Bikeři, kteří se zúčastnili posledních dvou závodů svoji bojovností a velmi dobrou výkonností mile překvapili nejen realizační tým trenérů z Alltraining. cz, kteří pod vedením mladého a zkušeného trenéra Vojty Berana zajišťuje maximální profesionální trenérské vedení a nezbytné zajištění po celou dobu každého závodu KoloPro. Přinášíme vám krátký report, jak si posledních šest Super Bikerů užilo svůj VIP den.

Závod čtrnáctý- Karlovy Vary

Na osm set závodníků se v sobotu sjelo do hlavního českého lázeňského města Karlových Varů, aby si zde změřili síly již v desátém ročníku AM bikemaratonu České spořitelny, který má jinak pořadovou číslovku 12 v seriálu Kola pro život. Do sestavy „Super Bikerů" se skvěle zapadla i jedna slečna "Super Bikerka"  Michaela Procházková, která si dala za úkol zdolat 100 Km maraton nejhůře na třetím místě. Dalšími vyvolenými byli Pavel Losenský a Miroslav Cimr, který rád občas vymění Škodovku za kolo.

...Závod se odstartoval opět ve 12 hodin. První z našeho týmu dojel z fitness jízdy Mirek, který si dnes splnil svůj cíl dojet svůj první závod. „Trať byla velmi dobře značená, a přestože jsem chvílemi šel po svých, jsem spokojený a líbilo se mi to. Zejména jsem pocítil kladný vliv strečinku před výkonem. Vždy jsem se nějak protáhl, ale teď to bylo pod odborným vedením skvělé", liboval si Mirek v cíli.

Náš druhý Super Biker Pavel přijel do cíle chvíli po dvou a půl hodinách. „Jelo se super, byl to ale závod na celoodpružené kolo i tělo", povídal hned, jakmile sesedl z kola, které měl stejně dokonale zablácené jako byl on sám. „Jelo se mi opravdu pěkně, nejvíce mi pomohlo kvalitní rozjetí a rada, jak správně jíst při závodě. Je to složité zkombinovat kolo s prací, ale takovou péči jako od Vás bych chtěl každý závod", dodává  Pavel, který si odnáší i navigaci Garmin.

Nečekali jsme dlouho a dorazila i naše Super Bikerka. „Báječné", volala v cíli Míša. "Dnes jsem za Vaší podpory skončila třetí. Trénink sice již mám, ale výživový program už chci zkusit dlouho, tak se na něj těším!"

Závod patnáctý - Jeseník

Priessnicova šedesátka - patnáctý závod seriálu Kolo pro život na náročné trati v okolí Jeseníku se za vcelku slušného, polojasného počasí odehrála taktická bitva dvou nejsilnějších týmů KPŽ: Volvo Auto Hase a Alpine Pro-Author MTB. Naši Super Bikeři se však v poli startujících zdaleka neztratili a předvedli pod odborným vedením velmi pěkné výkony. „Dnes to Super Bikeři a nakonec všichni závodníci nebudou mít úplně lehké. Hodně fouká,  trať je členitá a po předešlých dnech se i výrazně ochladilo, což nebude většině závodníků úplně vyhovovat a bude třeba se před závodem potřádně intenzivně", poznamenal trenér  Alltraining.cz Vojta Beran. V sestavě SUPERBIKERŮ se objevili samí muži. Jeden z nich, vášnivý běžkař Zbyněk Kovář, se stal historicky prvním  Super Bikerem, který hned po absolvování závodů utíkal na běžkařské soustředění na ledovec. „Celý den jsem si skvěle užil. Rady, které jsem načerpal, využiji i při běžeckých závodech", dodává v cíli Zbyněk.

Druhý závodník byl Miroslav Pospíchal ze Škodovky a třetí domácí Petr Hýl, který ocenil zejména rozjetí pod osobním dohledem trenéra. „Takovou péči jsem nikdy nezažil. Jsem rád, že konečně vím, jak se mám rozjet, jíst při závodě a hlavně i jak se mám při samotném závodě chovat. Všichni z Alltrainng.cz mi to skvěle vysvětlili včetně ovládání navigace Garmin. Tolik let jezdím na kole a stále jsem v tom všem tápal. Teď mam konečně ve všem jasno", vysvětluje svému kamarádovi Petr s poznámkou, že byla fyzioterapeutka z Alltraining.cz Tereza Trefná druhá na šedesátikilometrové trati. Všichni se při vyhodnocení výkonu s trenérem Vojtou Beranem za odměnu rychle regenerovali na myostimulatorech Compex a těšili se na vyhlášení a s ním i drobné dárky od sponzorů týmu Super Biker, jejíž hlavní cena byl poukaz na měsíční trénink ZDARMA od Alltrainig.cz.

Jestli i Vy chcete zkusit štěstí, užit si skvělý den, který vás bude motivovat do dalších skvělých výsledků a chcete závodit na dalším závodě seriálu „Kolo pro život" v Jevišovce jako  hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz. Nejlepší SUPER BIKER si odveze kromě skvělých zážitků a užitečných rad při finále v Oderské Mlýnici i navigaci Garmin!

Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

Pro závod 19. 9. V Jevišovce budou vylosováni Super Bikeři 14.9.

Všichni vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.

Vy, co jste neměli štěstí nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kola pro život, kde Vám poradíme, jak správně zatížit svůj organismus a můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. 

Kompletní reportáž najdete v naší FOTOGALERII.

Těší se na Vás Team Super Biker

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT