Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Proč je Na Kole pro život a na Giant Lize soutěž Super Biker?

Publikováno | Sdílet:

Proč je Na Kole pro život a na Giant Lize soutěž Super Biker?

Na každém závodě GIANT LIGY se pravidelně potkáváte s jedním až dvěma vyvolenými Super Bikery. Proč tomu tak je? A co vše dva VIP jezdci zažijí? A co jim péče od Alltraining.cz přinese?

Vylosovaný cyklista si kromě dárků od sponzorů, svezení na skvělých zapletených kolech Zipp s wattmetrem Powertap odnese spousty naučných rad.  Dozví se, jak se správně rozcvičit a „strečovat“ před výkonem, prožije správný systém rozjetí s celým kolotočem předzávodní přípravy, tak jak by to mělo být samozřejmostí pro každého závodníka.

Všem zúčastněným Super Bikerům se po absolvování všech procedur jelo vždy výrazně lépe a všichni pocítili rozdíl v tom, že se konečně tolik nezahltili po startu, mohli závodit naplno, a proto roztočili i mnozí wattový výkon nad jejich očekávání. Laťka v Alltraining.cz cupu je proto dost vysoko a všechny maximální výkony jsou nad 1100W.



Někteří Super Bikeři po absolvování tréninkového měsíce zdarma přišli na to, že dělali ve svém tréninku i nějakou tu chybku a většinou bylo vše stereotypně nebo bez systému. To se od navázání spolupráce napravilo a všichni dostali do svého tréninku systém a řád, který by měl postupně napravovat nedostatky a zvyšovat výkonnost pod odborným vedením. 

Ale pořád tu zní otázka? Proč tohle vše Alltraining.cz pod vedením trenéra Vojtěcha Berana dělá?

Chceme pomoci všem cyklistům, kteří tápou… neví proč se jejich výkonnost již delší dobu nikam neposouvá, stagnuje či nikdy v den, kdy chtěli zajet výsledek nic nevyšlo. Jsme tu zejména pro amatérsky sportující cyklisty, kteří se sportem začínají a hledají správnou cestu v systematickém zatěžování svého těla.  



Svěřenci Vojtěcha Berana členové Alltraining.cz  jsou ale i profesionálové např. Kristián Hynek, či Matouš Ullman (scott@haget), vynikající handicapovaný sportovec Jirka Bouška, který je mistr světa z loňského roku a dvojnásobný medailista z Pekingu, amatér Daniel Treml, který právě na Giant Lize prožene nejednoho profesionála a bere si kvůli závodům i dovolenou. Či Katarina Hranaiová, která se před rokem „zbláznila“ do kola a teď se blýskla i v ženském pelotonu, kde se stala akademickou mistrní republiky.

Pro naše svěřence se snažíme dělat maximum, najít správnou vlnu komunikace a vzájemné spolupráce, kde důvěra v trenérovi a rady jednoho rádce vedou naše svěřence stále vzhůru.  Naučte se používat nejen hlavu pocit, ale i moderní pomocníky tréninku, které vám pomohou s naší pomocí výrazně zefektivnit i celý tréninkový proces. 



Nemějte proto ostych a přijďte se k našemu stánku zeptat jak, kdy a co v tréninku dělat, aby se vaše výkonnost zlepšila. Je jedno jestli jste amatér nebo profesionál, který potřebuje většinou radu odborníka.

Vždy je dobré mít nestranného pozorovatele, který zhodnotí váš výkon a nasměruje vás směrem k odstranění slabin. Budete zase o kus lepší a k vítězství budete mít opět o kus blíž.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT