Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

První příměstský tábor v Praze proběhl na výbornou!

Publikováno | Sdílet:

Historicky první příměstský tábor od Alltraining.cz se uskutečnil v Praze v Bohnicích ve dnech 15. – 19. 7. 2019. Celý program byl nabitý od rána až do pozdních odpoledních hodin. Tábor byl zaměřený jak na cyklistiku, tak na rozvoj všeobecných sportovních dovedností. Nezapomněli jsme ani na vzdělání a každý den končil výukou angličtiny.

První den jsme naše malé bikery a bikerky seznámili se základními prvky, které by měli zvládnout. Celý program byl postavený na zábavě a soutěžích. Děti jsme rozlosovali do dvou družstev, která spolu po celý týden soutěžila. Jednou z prvních kreativních soutěží byla soutěž o název týmu a později o vytvoření erbu k názvu každého z týmů. Názvy byly skutečně originální, posuďte sami „Píchlé gumy“ a „NoTraining“.

V následujících dnech jsme se věnovali zdokonalování techniky jízdy na kole. Naučili jsme se jak správně zvedat přední či zadní kolo, tak aby nás žádný obrubník či kořen již nepřekvapil. Naučili jsme se také jak optimálně volit stopu ve sjezdech, jaký převod zvolit při výjezdech, kam přesunout těžiště abychom vše přejeli. Jednou z nejoblíbenějších věcí, které jsme se věnovali každý den, bylo sjíždění schodů. Tuto dovednost si velmi rychle osvojili všichni naši malí bikeři a bikerky. Ti zdatnější s velkými koly se dokonce naučili schody i vyjíždět.

Snažili jsme se také vést malé sportovce ke vzájemné spolupráci, která je nezbytná pro  jejich další sportovní úspěchy. Poloha našeho tréninkového centra nabízí velmi příznivé podmínky pro bikování, a tak jsme okolí projeli křížem krážem. Nevynechali jsme ani naši nedávno zrekonstruovanou bohnickou bikrosovou dráhu, která ve svém areálu nabízí pumptrack a je tak ideálním místem pro zdokonalování jízdy. Dalším místem, které jsme nemohli vynechat, je stará bikrosová dráha, která se nachází nedaleko našeho centra a jsou zde výborné podmínky pro nácvik klopených zatáček, či prudkých sjezdů a skoků.

Předposlední den byla na našich malých sportovcích už vidět únava, a tak jsme zvolili dopolední program na bazénu, kde si to všichni užili, a padla nejedna zmrzlina. Závěrečný den se nesl ve znamení hledání pokladu v rámci našich družstev. Všichni, pod vedením našich profesionálních trenérů, poklad úspěšně našli a mohli si vychutnat sladkou odměnu v podobě poháru v nedaleké cukrárně.

Celý příměstský tábor se nesl ve velmi přátelské atmosféře a my jsme si jej užili maximálně. Již se těšíme na další ročníky.

Veškeré fotografie naleznete ZDE

Rezervace na naše další kempy najdete na Alltraining.cz

Alltraining.cz

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT