Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Říjen pro závodníky Alltraining.cz ve skvělé formě a výkonech!

Publikováno | Sdílet:

Říjen pro závodníky Alltraining.cz ve skvělé formě a výkonech!

Posledními říjnovými závody pro některé naše jezdce byl v sobotu 7.10.2017 Bobr Cup 2017 aneb mezinárodní mistrovství ČR v extrémním závodu tříčlenných štafet a o týden později také v sobotu 14.10.2017 velmi populární maraton ČT Author cup v Bedřichově. Ani na těchto závodech se dresy Alltraining.cz neztratily a závodníci se rozloučili se seónou velmi pěknými výsledky.

Všichni bajkeři už vyhlíží konec sezony, ale naše závodníky stále baví závodit i trénovat. Je na nich vidět nadšení a zejména systematický trénink, který pod taktovkou trenéra Vojtěcha Berana má smysl a tělo zbytečně nepřetíží a tak závodníci vydrží s vysokou výkonností po celou sezónu v maximálním nasazení. Forma postupně gradovala ke konci sezony, a proto jsou naši závodnici schopni závodit po tak dlouhou a náročnou sezonou.

 Bobr Cup 2017 – na tomto již tradičním setkání nejen bajkerů se sešla velmi početná konkurence. I když v Litovli nevládlo příliš teplé počasí, všichni si závod bezvadně užili a jak je vidět z fotek ne jedna noha nezůstala suchá. V tomto závodě se blýskl Luděk Jambor, který vybojoval pěkné 3. místo. Filip Rydval se svojí štafetou zajel 14. nejlepší čas z celkového počtu 222 dokončivších týmů a ztrátou pouhých 5min. na top10 pomohl k velmi pěknému vysledku svým kamarádům.

ČT Author cupu 2017 - velmi dobře se vydařil velice populární maraton ČT Author cup, který byl posledním bikovým závodem prozávodníky Alltraining.cz. Snoubila se zde velmi dobrá stabilní výkonnost a systematický trénink, který v závěru sezony nese své ovoce. O víkendu panovalo velmi krásné počasí a tak se zde velmi početná konkurence a ani v té se naši závodnici neztratili ba naopak. Nejlepším z týmu byl uzdravený Michal Swárovský na skvělém 6. místě. Po celý závod na něj dohlížel a radil jak má správně závodit trenér Vojtěch Beran, který vybojoval 12. místo absolutního pořadí. Velká smůla se lepila na paty našemu nejlepšímu závodníkovi Filipovi Rydvalovi, který měl bezvadně rozjetý závod, ale technické problémy ho vyřadily z boje o stupně vítězů, i tak dojel na skvělém 24. místě. Zadařilo se i našim jezdcům Hobby týmu, kde skvěle zakončili sezonu v osobních rekordech a velmi pěkných výsledcích. Roman Kučera dojel na 95. místo (33.kat.), Vladimír Průcha vybojoval 243. místo (13. Kat.) a Jan Klepal 277. Místo (136.kat).

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT