Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Šest šťastných Mallorčanů si rozdělilo ceny přes 100.000Kč!

Publikováno | Sdílet:

Šest šťastných Mallorčanů si rozdělilo ceny přes 100.000Kč!

Šest šťastlivců se může radovat již nyní. V prosinci proběhlo losování výherců o hodnotné ceny od našich partnerů: Specialized, Alltraining.cz, Nutrend, Garmin, Lawi. Včera v podvečer proběhlo slavnotní předání v centru Alltraining.cz v Praze v Bohnicích. Na hlavní výhře mohl vylosovaný odjet rovnou domů již včera.

Všichni se již těšíme do ráje cyklistů na slunnou Mallorcu! ŠEST účastníků Alltraining Mallorca kempu 2015 se může radovat již nyní. Proč? Protože patří mezi úspěšné výherce! Konečně již dnes můžeme zveřejnit, pro mnohé napínavé, losování o hlavní cenu v podobě celokarbonového závodního kola Specialized Tarmac Comp 2015. Šanci měli všichni účastníci našich kempů, kteří si tréninkový pobyt zakoupili do 30.11.2014.

Jak vše proběhlo?

Při prosincovém proškolení celého realizačního teamu každý člen mallorské posádky měl milou povinnost a vylosoval jednoho šťastlivce, který dostane od každého z partnerů našeho kempu speciální, velmi hodnotný dárek.

6. místo: První tahal náš bavič, smíšek a zkušený trenér Martin Čapek, jeho ruka loví a loví v krabici plné čísel, až vytáhla jméno Jaroslava Hradeckého, který získává skvělou výhru v podobě DÁRKOVÉHO VOUCHERU na 1.000Kč služeb u tréninkového centra Alltraining.cz


5. místo: Další šťastná ruka patří našemu mechanikovi Markovi Pangrácovi, který vylosoval tentokrát slečnu, Jitku Smíškovou, která získává, u dam velmi oblíbený a žádaný, růžový komplet od firmy LAWI.

4. místo: Další šťastným je opět muž. Naše fyzioterapeutka a masérka, Petra Krtičková, vylosovala dalšího šťastlivce jménem Petr Slanec, který si bude moci trasy na Mallorce zaznamenávat a po večerech vyhodnocovat své tepy na špičkovém pulzmetru GARMIN EDGE 500.

3. místo: A jdeme do finále. Senzační výhru v podobě sportovní ho suplementačního balíčku od naší nejúspěšnější sportovní výživové firmy NUTREND, vylosovala ruka našeho mladého trenéra, Martina Řeháka. Je jím Radomír Šimáně.

2. místo: Předposledním šťastlivcem, který může po celý následujíc rok utužovat svoji fyzickou kondici pod vedením odborníků v tréninkovém centru Alltraining.cz je Ivan Celerin. Naše vynikající fyzioterapeutka olympijského týmu v Londýně, Tereza Beranová, vylosovala pro dotyčného svoji šťastnou rukou skvělou super výhru plnou zdraví v podobě osobního tréninkového plánu na celý rok.


1. místo: Tu nejočekávanější výhru si převezme……tramtadadááááááááááá. Jste v napětí?.....tak tedy!Tím nejšťastnějším ze všech vylosovaných se stal Jan Kidora. Po dlouhém lovení ve velké krabici vylosoval zkušený trenér řady profesionálních sportovců a garant celého kempu na Mallorce, Vojtěch Beran, vítěze, který se od konce ledna bude moci vozit na senzačním celokarbonovém kole Specialized Tarmac Comp 2015.

REKAPITULACE:
1.místo: Jan Kidora (kolo Specialized)
2.místo: Ivan Celerin (roční tréninkový plán od Alltraining.cz)
3.místo: Radomír Šimáně (výživový balíček Nutrend)
4.místo: Petr Slanec (Garmin Edge 500)
5.místo: Jitka Šimánková (dámský komplet Lawi)
6.místo: Jaroslav Hradecký (voucher na služby Alltraining.cz v hodnotě 1.000Kč)

Slavnostní předání

Slavnostní předání proběhlo včera večer v tréninkovém a rehabilitačním centru Alltraining.cz v Praze v Bohnicích. Na pomyslné stupně vítězů se dostavili všichni vylosovaní výherci a převzali si tak skvělé ceny od našich partnerů. Nutrend balíček na celý rok si odnášel v napěchovaném batohu a ověnčený taškami Radomír Šimáně.



Naopak Ivan Celerin nemusel nést nic těžkého, zato těžká tréninková dřina ho bude teprve čekat v následujícím roce, kdy mu jeho tréninky budou organizovat trenéři z Alltraining centra. Cenu mu předával úspěšný trenér Vojtěch Beran.



Jan Kidora se tak mohl radovat z hlavní ceny a domů mohl odjet místo čtyřech po dvou kolech. První cenu v podobě celokarbonového kola Specialized předával osobně ředitel firmy Specialized Jaroslav Pecháček, který již několikaletou spolupráci s Alltraining.cz hodnotí velmi kladně a ku prospěchu obou stran.



„Snad i proto spolu letos načínáme již 5. sezónu. Jednání s Vojtou Beranem je vždy bezproblémové a jeho koncept tréninkového kempu se mi velice zamlouvá. Sám na kole aktivně jezdím a závodím, a proto jsem se letos rozhodl, poprvé na vlastní kůži, okusit tento cyklistický ráj. Navíc se chci letos účastnit legendárního závodu Really Sudety a Mallorka bude dokonalou přípravou,“ dodává Jaroslav Pecháček.

Jak hodnotí svoji výhru první tři?

1.místo Jan Kidora

“O Alltrainingu a tréninkovém kempu na Mallorce jsem se dozvěděl od známého, který služeb sportovního centra využívá pravidelně. Poté, co mi vylíčil jeho zážitky, rozhodl jsem se jet také. V té době samozřejmě nebylo ani tuchy o tom, jaké budu mít štéstí. Protože vyhrát tak hodnotnou a krásnou cenu se nepoštěstí každý den.Ve chvíli kdy jsem si jí přišel vyzvednout a uviděl profesionální, ale i přes to přátelskou atmosféru celého zázemí alltraningu, věděl jsem, že to jsou ti praví pro zlepšení fyzičky právě prostřednictvím soustředění na Mallorce. Teď už jen doufám, že kolo stihnu osedlat ještě před odletem.”

 

2. místo Ivan Celerin

“K zarezervování zájezdu na Mallorku mě vedly zcela jistě pozitivní ohlasy od mého kamaráda, který už na kempu několikrát byl. Celá akce mi přijde jako úžasné spojení dovolené a tréninku, kdy si zlepším fyzickou kondici, poznám nové lidi a dozvím se spoustu zajímavých informací. Třešničkou na pomyslném dortu je fakt, že jsem zcela nečekaně vyhrál tréninkový plán od Vojty Berana a to dokonce na celý rok! Téší mě to o to víc, že jsem nikdy nic takového nevyhrál.“

 

3. místo Radomír Šimáně

“Prvně jsem se o Alltrainingu dozvěděl z letáku, který mi byl podán hosteskami na mtb závodech. A snad i proto, že má moje ježdění na kole stále vzestupnou tendenci, byla rezervace Mallorky jediným možným výsledkem. Já sám nemám strach, že by pro mne byla Mallorka náročná, spíše to od ní očekávám. Vím, že mě to fyzicky zase o kus posune a navíc, když jsem teď vyhrál suplementaci od značky Nutrend, bude ten posun ještě větší.”



Výhercům gratulujeme a doufáme, že skvělé ceny je povzbudí do nadcházející sezóny.

Vy co ještě váháte, zda vyrazit s námi na Mallorcu, máte poslední šanci, protože máme úplně poslední volná místa!

Na Mallorce se všemi cyklisty těšíme na viděnou!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT